Naar artikel

Extra voordeel met je ANWB creditcard

Check je Card-voordeel 

Extra voordeel met je ANWB Creditcard

De voordelen van een creditcard zoals de aankoopverzekering, aflevergarantie en noodgeld op reis ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat je ook korting op allemaal leuke producten en diensten kunt krijgen?

Op reis?

Zo krijg je met je ANWB creditcard korting op onder andere Booking.com en luxe hotels. En dan kun je meteen je nieuwe koffer met korting bij Travelbags bestellen. Wat te lezen voor onderweg? Dat bestel je met de speciale kortingscode bij Bruna.

Elektronica & Gadgets

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische tandenborstel, scheerapparaat of iets anders? Met je ANWB creditcard krijg je een speciale kortingscode voor Philips persoonlijke verzorgingsproducten. En mocht je aan een nieuwe smartphone of televisie toe zijn, er is ook een kortingscode voor Samsung.

Oost west, thuis best

Geen vakantie op de planning? Met bloomon heb je wanneer je wilt verse bloemen in huis. Nooit meer sjouwen met kattengrind of zakken hondenvoer, alle spullen voor je huisdieren laat je via ZooPlus voordelig thuis bezorgen. 

Ook leuk

Dit is maar het tipje van de ijsberg. Sportvoeding haal je goedkoper met de Body & Fit kortingscode, en als je daarna weer lekker wilt ruiken bestel je nog even parfum bij LookFantastic. Je kleren was je in de nieuwe Bosch wasmachine die je met korting hebt gescoord.