Alles uit je auto halen

Alles uit je auto halen

We hebben alles voor je op een rij gezet, zodat jij het meeste rijplezier uit je auto kunt halen.

Meer informatie

Een nieuwe auto, gefeliciteerd!

Na lang zoeken en vergelijken, is daar eindelijk het moment: je hebt een nieuwe auto gekocht! Dat is wel een felicitatie waard. Want een auto voor de deur brengt je veel goeds. Nieuwe avonturen, leuke uitjes met het gezin, comfortabel naar het werk rijden of gewoon even boodschappen doen: een nieuwe auto is fijn, geniet ervan! Hieronder lees je hoe je zo veel en zo lang mogelijk blijft genieten van je nieuwe auto.

De ANWB heeft alles voor je auto. Voordat je de weg op gaat, onderweg, maar ook als hij even stil staat. Wil jij het meeste rijplezier uit je nieuwe auto halen? Zo doe je dat:

Een goede basis

Je denkt er liever niet aan als je net een nieuwe auto hebt gekocht, maar het kan je zomaar overkomen: pech of schade aan je auto. Op zulke momenten ben je heel blij dat je van te voren alles goed hebt geregeld en je niet voor onverwachte verrassingen én kosten komt te staan.  

Autoverzekering

Autoverzekering

Altijd verzekerd van hulp bij een botsing of andere autoschade.

Wegenwacht + Smart Driver

Wegenwacht + Smart Driver

Met Wegenwacht Service is de beste pechhulp altijd dichtbij.

Waar je ook heen gaat, wij gaan met je mee

Autoverzekering, check. Pechhulp, check. Nu is het tijd om kilometers te maken met je nieuwe auto. Met onze Onderweg App heb je alles wat je onderweg nodig heb in één app. Zo ben je altijd op de hoogte van files en flitsers en door een overzicht van actuele benzineprijzen, kies jij slim een tankstation uit. Rijd je elektrisch? Dan laat de app je in één oogopslag zien waar en welke laadpunten beschikbaar zijn. Ook parkeerboetes zijn verleden tijd want met de Onderweg App kun je mobiel parkeren in 160+ steden in heel Nederland!

ANWB Onderweg app

ANWB Onderweg app

Alles wat je onderweg nodig hebt. Navigeren, goedkoper mobiel parkeren, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen en pech melden.

Plan je route

Plan je route

Wil je graag weten hoe je het beste op jouw bestemming kunt komen? Gebruik de ANWB Routeplanner en zie welke mogelijkheden je hebt. 

Alles over ANWB Parkeren

Alles over ANWB Parkeren

Met ANWB Parkeren betaal je contactloos vanuit de Onderweg App en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. Lees alles over parkeren in Nederland.

Als je even geen kilometers maakt of wil maken

Autohuur

Het kan zijn dat je eigen auto nét niet in alle gevallen de beste uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan een auto op je vakantiebestemming. Ook dan kun je bij de ANWB terecht, voor autohuur.

Onderhoud en reparatie

Om zo veel mogelijk prettige kilometers te kunnen maken, is het ook belangrijk om je auto goed te onderhouden. Lees alles over onderhoud en reparatie en kijk wat je zelf kan doen om pech te voorkomen.

Veel rijplezier!