Auto huren in Genève

Voor een stedentrip aan het meer

Door een auto te huren in Genève maak je op een comfortabele manier kennis met deze eeuwenoude stad, waar het gelijknamige meer een van de belangrijkste attracties is. Vanaf de wandelpromenade langs het water heb je zicht op een van de grootste fonteinen ter wereld. Daarnaast heeft Genève een aantal fraaie musea en kerken. Met de huurauto heb je bovendien de vrijheid om buiten de stad rond te kijken. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Genève voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Geneve

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Genève ontdekken

Een auto huren in Genève doe je bij aankomst op het vliegveld om snel in het centrum te komen. Hier zijn voldoende parkeergelegenheden waar je de huurauto kwijt kunt.

Kenmerkend voor Genève is de ligging aan de westpunt van het gelijknamige meer. Een van de meest prominente herkenningspunten in het meer is de 140 meter hoge Jet d’Eau. Deze waterfontein spuit 500 liter water per seconde de lucht in. Ook de rivieren Rhône en Arve stromen door de stad. Cultuurliefhebbers bezoeken het Natuurhistorisch Museum, met tentoonstellingen over evolutie van de mens, het zonnestelsel en geologie. Het grootste museum in Genève is echter het Museum voor Kunst en Geschiedenis, dat de geschiedenis van de westerse cultuur en verschillende beschavingen van de oudheid uiteenzet.

In het hart van de oude stad staat de 12de-eeuwse Sint-Pieterskathedraal die is gebouwd op de overblijfselen van een Romeinse tempel uit de 4de eeuw. De 19de-eeuwse Russisch-orthodoxe kerk valt op door zijn gouden koepels. Andere hoogtepunten in Genève zijn de Reformatiemuur ter nagedachtenis aan personen en gebeurtenissen uit de Protestantse Reformatie en het Palais des Nations van de Verenigde Naties.

Aan het meer van Genève ligt nog een aantal prachtige steden, die je met de huurauto eenvoudig bezoekt, waaronder Lausanne en Montreux.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.