Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Auto huren

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren

Vertrouwd huren met Ledenvoordeel

Een auto huren kan een interessante optie zijn als je zelf geen auto hebt en er toch af en toe eentje nodig hebt. Als je wel een auto hebt, kan een huurauto uitkomst bieden voor de momenten waarop je meer (laad)ruimte nodig hebt en/of juist wat meer comfort en luxe nodig hebt voor een langere rit, bijvoorbeeld voor op vakantie. Hier lees je alles over autoverhuur.

Autoverhuur via ANWB

Ook bij ANWB kun je terecht voor een huurauto. Via onze partner Sunny Cars kun je in Nederland en in het buitenland een auto huren met Ledenvoordeel tegen scherpe all-in huurtarieven. Je huurt een auto inclusief de benodigde verzekeringen. Zo is er geen eigen risico en kun je jouw reservering gratis wijzigen of annuleren tot 1 uur voor huuraanvang. Maak hier de keuze voor huren in Nederland of in het buitenland.

Zorgeloos een huurauto boeken

Huur je een auto dan kun je als ANWB-lid altijd kosteloos wijzigen. Ook als je huurt in het buitenland, dan kun je de reservering altijd gratis wijzigen. Neem je de Flexservice dan kun je tot 1 uur voor aanvang zonder kosten annuleren.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard, zodat je kunt aantonen dat je in staat bent om te betalen. Het bezit van de creditcard is van belang voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt. Deze waarborg is voor de garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid. Een Bunq creditcard wordt niet geaccepteerd net zomin als een debit card en een prepaid creditcard.

Huur een auto

Auto huren in of vanuit Nederland 

Wil je een auto huren in Nederland of met de huurauto vanuit Nederland vertrekken? Je hebt een ruime keuze aan huurauto’s, personenbusjes en zakelijke busjes met de zekerheid van Sunny Cars.

Auto huren in het buitenland 

Ga je met het vliegtuig op vakantie en heb je een huurauto nodig? Via de ANWB huur je met Sunny Cars een auto tegen aantrekkelijke tarieven in de hele wereld.

Lees meer over een auto huren

Goedkoop auto huren? 

Let goed op bij autoverhuur tegen lage huurtarieven. Dit zijn de meest voorkomende verborgen kosten van autohuur.

Auto huren kilometervrij 

Veel verhuurbedrijven hanteren een beperkt aantal kilometer per huurdag. Kilometervrij huren is uiteindelijk vaak voordeliger.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!