Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Markeringsbord Italië- Spanje

Proplus

ONLINE UITVERKOCHT
• Gemaakt van aluminium
• Aan beide zijden voorzien van reflecterend materiaal
• Toegstaan in Italië en Spanje
• Exclusief bevestigingsmateriaal
Meer informatie
Prijs
29,99
Ledenprijs
26,99
Geschatte levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 40,- voor ANWB-leden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourzending

Productinformatie

Dit aluminium markeringsbord is toegstaan in Italië en Spanje. Het bord is aan beide zijden voorzien van reflecterend materiaal. Het markeringsbord wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Regels Italië

Op lading dat naar achteren uitsteekt, moet altijd een markeringsbord zitten. De lading moet goed zichtbaar zijn en mag niet naar voren uitsteken. In de breedte mag de lading maximaal 30 cm uitsteken. Fietsen mogen echter niet uitsteken. Het bord moet aan verschillende eisen voldoen, zo moeten er 5 rode en witte strepen op staan en moet de afmeting 50×50 cm zijn. Je hebt 2 borden nodig als de lading de hele breedte van het voertuig inneemt. In het donker moet ook een rood licht op het markeringsbord zitten.

Regels Spanje

Lading mag in de breedte niet uitsteken en er is een maximum lengte van 2,55 m. Breng in Spanje een markeringsbord aan op lading dat naar achteren uitsteekt. Dit is ten alle tijden verplicht. Het bord moet een afmeting hebben van 50×50 cm met diagonaal 3 rode en witte strepen. Je hebt 2 borden nodig als de lading de hele breedte van het voertuig inneemt. Lading mag naar achteren uitsteken, maar niet meer van 10% van de lengte van je camper.

Specificaties

Merk
Proplus
Artikelnummer
20013723
Geschikt voor/aanbevolen
Auto
Type artikel HW
Veilig onderweg
Garantie
1 jaar
Afmeting LxBxH
50 x 50 cm

Beoordelingen(2)
4,5