Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Betaalmogelijkheden

Je kunt in de ANWB webwinkel en in onze winkels op verschillende manieren betalen:

Betaalmethode

  • iDEAL: Alleen in de webwinkel
  • Creditcard: Zowel online als in de winkels
  • ANWB Cadeaucard: Zowel online als in de winkels
  • VVV bon/card: Alleen in de winkels
  • Pinnen/contant: Alleen in de winkels

iDEAL
Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Dan kun je direct met iDEAL betalen, gemakkelijk en veilig in de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank.

Creditcard
De ANWB Webwinkel accepteert creditcards van Visa en MasterCard van Nederlandse aanbieders. ANWB garandeert de veiligheid van jouw gegevens. Wanneer je kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering van je producten.

Op zoek naar een creditcard? Ontdek de voordeligste creditcard voor ANWB-leden op anwb.nl/creditcard. Met de ANWB Creditcard zijn je online aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade en diefstal.

ANWB Cadeaucard
De ANWB Cadeaucard mag zowel online als in één van onze winkels verzilverd worden. Als je online koopt, word je tijdens het betaalproces gevraagd om het kaartnummer en de veiligheidscode van je cadeaucard in te voeren. Deze code staat op de achterkant van je cadeaukaart. Je kunt een laagje wegkrassen zodat de veiligheidscode verschijnt. Indien het tegoed op je cadeaucard niet voldoende is om je bestelling te betalen, kan het resterende bedrag alleen in combinatie met iDEAL of creditcard worden voldaan.
Controleer hier het saldo van je cadeaukaart

Let op: Je kunt online niet betalen met de "ANWB Human Nature en Travel&Co Cadeaucard". Dit kan wel in één van onze winkels. 

VVV Cadeaucard
Het is niet mogelijk om in de webwinkel met een papieren VVV-cadeaubon of de VVV-cadeaukaart te betalen. Je kunt alleen in de ANWB-winkels met de papieren versie van de VVV-cadeaubon en met de VVV-cadeaukaart betalen.

Betalen in onze winkels
In onze winkels kun je contant, met pin of met creditcard betalen. We accepteren ook VVV-cadeaucards.

Webzuil
De ANWB winkels bieden de klanten een extra service. Indien een gewenst artikel in de winkel niet meer op voorraad is, kan je via de webzuil het artikel online bestellen. De bestelling wordt in de winkel per pin afgerekend en vervolgens gratis afgeleverd op het gewenste adres.

Veilig betalen

De iDEAL- en creditcardtransacties die door jou in de ANWB Webwinkel worden verricht, worden beveiligd door het betaalsysteem van Ingenico. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd verzonden. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. De oplossingen van Ingenico maken gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van jouw financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidscertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa en MasterCard.