Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Magazine

Blader door het nieuwe magazine

ANWB Fietsspecial

Klim in de pedalen en trek de natuur in

Eindeloos fietsen door de Veluwse bossen of neem de fiets eens mee op vakantie. In deze fietsspecial maken we je wegwijs in de wirwar aan fietsendragers, fietshelmen en accessoires, zodat jij er onbezorgd op uit kunt.

ANWB Kampeerspecial

Ontdek de vrijheid van kamperen

Gespikkeld zonlicht glinstert door de jonge nieuwe bladeren van dit jaar en dat betekent dat de kampeerkriebels in de lucht hangen. We pakken onze spullen in en nemen een retourtje natuur. Eindeloze wandelingen, zonnige stranddagen en ’s avonds voldaan neerploffen naast een knisperend vuurtje.

Lees hier ook nog de vorige ANWB Winkel Magazines

Indian Summer

Locatie: Veluwe

We verlengen de zomer en genieten nog volop van de laatste goudgele zonnestralen. De temperaturen zijn aangenaam en de natuur kleurt vuurrood. 'sAvonds kun je met een lekker warm vest nog lang buiten zitten. Het echte buitengevoel beleven we op de Veluwe tijdens de Indian Summer.

Zon en alle tijd van de wereld

Locatie: zeeland

Lees nu het magazine ‘Zon en alle tijd van de wereld’, met inspirerende verhalen van Zeeuwse ondernemers. Struin door de duinen of voel de wind in je haren tijdens één van de uitdagende fietsroutes. Zet jij binnenkort je tentje op onder de sterren? Bereid je dan voor met te gekke lifehacks en ontdek mooie kampeerlocaties in Zeeland.

Waar herinneringen worden gemaakt

Locatie: Drenthe

Lees het magazine ‘Waar herinneringen worden gemaakt’. Ontdek het Drentse landschap samen met jouw viervoeter of stalen ros. Leer van boswachter Wenda hoe je het beste wild kunt spotten of neem een kijkje in het leven van een Tiny house bewoner in Drenthe. Én een lunchpakketje voor in je wandelrugzak mag natuurlijk niet ontbreken.

Liefde voor de eilanden

Locatie: De Waddeneilanden

Lees het magazine ‘Liefde voor de eilanden’. We nemen je mee in de mooie verhalen van bekende eilandbewoners en laten je kennismaken met de eilanden door middel van leuke fiets- en wandelroutes. Ook aan de lekkere trek is gedacht, want op pagina 24 vind je overheerlijke kaasbroodjes van Texelse schapenkaas.