Vrije Tijd

Vrije tijd

Laten we Nederland ontdekken

Laten we Nederland ontdekken

Nederland mag dan als klein te boek staan, we zijn groots als het om natuur en cultuur gaat. Of je van wandelen houdt, liever fietst of steden wilt ontdekken, eropuit begint bij ANWB.

alt text

Doen in de meivakantie

Weet jij al wat je tijdens de meivakantie gaat doen? Wij selecteerden een aantal leuke tips. Van internationale pretparken tot mooie fietstochten, voor ieder wat wils.

Uitjes met korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Bij Land van ANWB bestel je je entreebewijzen vaak met korting. Zoek snel jouw uitje!

Genieten van het voorjaar

Oog in oog staan met een Schotse Hooglander?

Oog in oog staan met een Schotse Hooglander?

Tijdens deze fietstochten kan je deze Schot zo tegenkomen! Donderdag zie je in Koffietijd hoe presentatrice oog in oog staat met deze prachtige dieren. 

alt text

Een gezellige Koningsdag met het gezin

Over een paar dagen is het zover, Koningsdag! Over het hele land worden allerlei activiteiten georganiseerd. Wij selecteerden zes tips voor een gezellige Koningsdag voor jong en oud.

Makkelijk betalen tijdens je dagje uit?

Veilig en gemakkelijk betalen met VisaCard, de goedkoopste creditcard voor leden.

Zoek jouw elektrische fiets

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets? Onze ANWB Fietsexpert Hans de Looij test de nieuwste fietsen speciaal voor jou. Je vergelijkt gemakkelijk fietsen om zo jouw perfecte e-bike te vinden.

Ideetjes voor richting het voorjaar

alt text
Nu tijdelijk 1e jaar 20 euro

De ANWB Fietspas

Met Wegenwacht® Fiets Service, 10% korting op fietshuur, korting onderweg, een gratis ANWB Knooppuntenkaart en nog meer...

alt text

De straat van Den Haag

Wandel door de gezellige Piet Heinstraat en voel gelijk hoe gezellig het Haagse Zeeheldenkwartier is. Neem zelf een kijkje en ontdek waarom dit een van de leukste straten van Den Haag is.

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de kinderen is altijd erg gezellig, maar waar gaan jullie naar toe? En voor welke leeftijd is de activiteit geschikt? Hier vind je een overzicht met uitjes voor elke leeftijd.

alt text

Bevrijdingsmuseum

Een trui van hondenhaar heeft de dochter van de familie Van Ogtrop warm gehouden in ijskoude hongerwinter van '44-'45. Breng een bezoek aan het Bevrijdingsmuseum en bekijk de trui zelf.

Speciaal voor jou geselecteerd