Vrije Tijd

Vrije tijd

alt text

Eropuit in maart

Wil je weten wat je deze maand allemaal kan beleven? De Kampioen geeft een aantal leuke tips.

Zoek jouw elektrische fiets

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets? Onze ANWB Fietsexpert Hans de Looij test de nieuwste fietsen speciaal voor jou. Je vergelijkt gemakkelijk fietsen om zo jouw perfecte e-bike te vinden.

Uitjes met korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Bij Land van ANWB bestel je je entreebewijzen vaak met korting. Zoek snel jouw uitje!

alt text
Nu tijdelijk 1e jaar 20 euro

De ANWB Fietspas

Met Wegenwacht® Fiets Service, 10% korting op fietshuur, korting onderweg, een gratis ANWB Knooppuntenkaart en nog meer...

Genieten van het voorjaar

alt text

Doen met pasen

Wil je eropuit met de paasdagen maar geen idee wat je moet doen? Wij selecteerden de leukste tips voor een gezellige pasen.

alt text
Met8,-korting

De Efteling

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen.

Makkelijk betalen tijdens je dagje uit?

Veilig en gemakkelijk betalen met VisaCard, de goedkoopste creditcard voor leden.

alt text

Het Veluws Zandsculpturenfestijn

Het thema van het Veluws Zandsculpturenfestijn is dit jaar 'Eropuit in eigen land'. Lees hier meer over het grootste zandsculpturen evenement van Nederland.

Ideetjes voor richting het voorjaar

alt text

Deel jouw gouden tip voor langeafstandswandelingen

Alleen de fanatieke wandelaar komt zonder blaren de kilometers door. Maar hoe doe je dat? Deel jouw tip en maak kans op prachtige prijzen.

alt text

Lekker uitwaaien in Nederland

Niets is lekkerder dan in de winter genieten van een weekendje weg. In het buitenland of in eigen land er zijn genoeg mogelijkheden. Geniet van een heerlijke wandeling in het bos of van een boek bij het knapperende haardvuur.

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de kinderen is altijd erg gezellig, maar waar gaan jullie naar toe? En voor welke leeftijd is de activiteit geschikt? Hier vind je een overzicht met uitjes voor elke leeftijd.

alt text

Museum Prinsenhof

Je zou er zo langs lopen, maar in een van de vitrines in Museum Prinsenhof Delft ligt iets heel bijzonders: een snuifdoos van been, met in minutieus handschrift een reisverslag op de onderkant.

Speciaal voor jou geselecteerd