Vrije Tijd

Vrije tijd

alt text

Tips voor fotograferen in de winter

ANWB Fotoservice geeft tips voor jouw winterwonderland-foto's

Zoek jouw elektrische fiets

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets? Onze ANWB Fietsexpert Hans de Looij test de nieuwste fietsen speciaal voor jou. Je vergelijkt gemakkelijk fietsen om zo jouw perfecte e-bike te vinden.

Uitjes met korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Bij Land van ANWB bestel je je entreebewijzen vaak met korting. Zoek snel jouw uitje!

alt text
Vanaf24,-

De ANWB Fietspas

Met Wegenwacht® Fiets Service, 10% korting op fietshuur, korting onderweg, een gratis ANWB Knooppuntenkaart en nog meer...

De winter op zijn mooist

alt text

Doen in de winter

Tijdens de winter is er genoeg te doen en hoef je je geen moment te vervelen. Wij hebben voor alle gelegenheden de leukste tips voor jou verzameld.

alt text
Met8,-korting

Winter Efteling

De Efteling verandert in de winter in een sprookjesachtige winterwereld van twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren.

Makkelijk betalen tijdens je dagje uit?

Veilig en gemakkelijk betalen met VisaCard, de goedkoopste creditcard voor leden.

alt text

Vijf gratis winterse fietsroutes

In de winter laat de natuur zich van een hele andere kant zien. Een goed moment voor een fijne fietstocht.

Ideetjes voor de donkere dagen

Meest Maatschappelijke Uitje verkiezing

Deze verkiezing gaat om een organisatie of dagje weg dat leuk is voor de bezoeker én goed doet voor de samenleving. Geef je favoriete uitje op.

alt text

Schaatsen

Elk jaar binden weer veel Nederlanders de ijzers onder hun voeten. Op natuurijs of op een van de vele schaatsbanen. Lees hier nu alles wat je over schaatsen moet weten.

alt text

Lekker uitwaaien in Nederland

Niets is lekkerder dan in de winter genieten van een weekendje weg. In het buitenland of in eigen land er zijn genoeg mogelijkheden. Geniet van een heerlijke wandeling in het bos of van een boek bij het knapperende haardvuur.

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de kinderen is altijd erg gezellig, maar waar gaan jullie naar toe? En voor welke leeftijd is de activiteit geschikt? Hier vind je een overzicht met uitjes voor elke leeftijd.

Speciaal voor jou geselecteerd