Word lid van ANWB Golf - box

ANWB Golf

Word lid van de grootste en gezelligste golfclub van Nederland

Met bijna 40.000 leden is ANWB Golf de grootste golfclub van Nederland. Het maakt niet uit welk niveau je hebt: zowel beginnende als gevorderde golfers zijn bij ons van harte welkom.

Je profiteert bij ons van kortingen op meer dan 90 golfbanen in binnen- en buitenland,  je ontvangt een NGF pas en je handicap registreer je eenvoudig online en via de app. Bovendien organiseren we voor alle leden meer dan 70 wedstrijden en 8 gezellige ledendagen per jaar.

ANWB Golf is een digitale golfclub. Je kunt elke werkdag bij ons telefonisch en per e-mail terecht voor je vragen en opmerkingen. We hebben geen eigen golfbaan, maar we werken nauw samen met acht premium partners: Efteling Golfpark, Golfbaan Bentwoud, Golfbaan Naarderbos, Het Rijk van Margraten, Drentsche Golf & Country Club, Het Rijk van Sybrook, Het Rijk van Nijmegen en Het Rijk van Nunspeet. Je krijgt daar als lid van ANWB Golf 15% korting op de standaard greenfee-tarieven.

ANWB-leden ontvangen korting op onze lidmaatschappen. Bezoek de ANWB Golf website voor de actuele tarieven.

NGF Registratie

NGF Registratie

Met ons lidmaatschap ontvang je de NGF Pas waarmee je bij vrijwel alle golfbanen welkom bent.

Golflessen

Golflessen

De ANWB Golf Academie heeft golflessen en cursussen voor alle niveau en type golfers. Of je nu je clubhandicap 54 wilt halen of een golfles wilt boeken bij een (ex) tour speler, ANWB Golf helpt je op weg.

Golfwedstrijden

Golfwedstrijden

Doe ook gezellig mee aan een van onze ruim 70 wedstrijden en ervaar het plezier van golfen in wedstrijdverband. Wil je liever spelen zonder druk, dan is onze Bitterballentour echt iets voor jou.

Greenfee korting

Greenfee korting

ANWB Golf heeft kortingen afgesproken met 100+ aangesloten golfbanen in binnen- en buitenland. Ontvang structureel korting op de mooiste golfbanen van Nederland!

Golfaanbiedingen

Golfaanbiedingen

Behalve structurele korting op de greenfee, bieden onze partners ook tijdelijke aanbiedingen aan. Deze zijn exclusief voor onze leden en worden vermeld op onze website.

Golfweekend

Golfweekend

ANWB Golf biedt in samenwerking met Pin High speciale golfweekenden in binnen- en buitenland aan. Deze weekenden zijn erg voordelig en staan bekend om de prachtige locaties en gezelligheid!