Leukste uitjes in de winter

Wil je dit jaar rond kerst meer spektakel, écht betoverd worden en iets doen wat leuk is voor groot én klein? Dan is er genoeg te beleven. We zetten de leukste kerstuitjes voor, tijdens en rond de kerstvakantie op een rijtje.

De winter is meer dan kerst

De winter heeft veel meer te bieden dan kerst.  Hou je van kerstbomen, kerstballen, kerstverlichting en de hele sfeer rond kerst, dan kun je natuurlijk altijd naar een kerstmarkt in Duitsland of Nederland, maar gelukkig is er nog veel meer te doen voor, tijdens en na kerst.

Bekijk hier de leukste Winterattracties, Wintercircussen, Musea en Theaters waar je deze winter met het hele gezin naartoe kunt. Of wat dacht je van iets heel anders, zoals een mooie winterandeling, een lekkere stedentrip of een weekendje weg? 

Winter Efteling

11 november 2019 t/m 2 februari 2020
De Efteling kennen we allemaal, maar 's winters gebeurt er iets wonderlijks. Het park krijgt een volledige make-over en wordt met haar lichtjes, besneeuwde dennenbomen en sfeervolle pleinen nog sprookjesachtiger. Het Kinderspoor maakt plaats voor langlaufbaan 't Hijgend Hert en je kunt rondjes schaatsen in het IJspaleis of van een echte glijhelling roetsjen, om daarna heerlijk op te warmen met een kop chocolademelk of erwtensoep.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel tot 8,-

 

Vier de winter in Archeon

14 december 2019 t/m 12 januari 2020
Dit jaar ligt de overdekte ijsbaan weer in Archeon, bezoekers kunnen de spiegelgladde ijsbaan bij Archeon ook dit jaar weer betreden. Natuurlijk mag de warme chocomel of koffie/thee na afloop van de ijskoude tocht niet ontbreken. In het middeleeuwse Klooster en de Romeinse herberg worden heerlijke winterse gerechten geserveerd. Beleef een complete winterse dag uit, terug in de tijd!
Bestel je tickets met ledenvoordeel

 

Amsterdam Light Festival

28-11-2019 t/m 19-01-2020
Jaarlijks zet het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad en de grachten in de schijnwerpers. Het thema is dit jaar 'disrupt', oftewel: ontregelen.  De deelnemende kunstenaars hebben het thema Disrupt! op allerlei manieren geïnterpreteerd. Sommige installaties vormen interventies in het straatbeeld, terwijl andere kunstenaars de bestaande architectuur in de stad transformeren en bezoekers er met een andere blik naar laten kijken.

 

Disney's Betoverende Kerst

09-11-2019 t/m 06-01-2020
Ontdek in Disneyland Parijs de speciale kerstshows, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes en laat je meevoeren in de magische sfeer van de feestdagen.

Kerstcircus

De meest spectaculaire kerstuitjes voor de hele familie beleef je in het circus.

Groot Kerstcircus Den Haag

21 december 2019 t/m 5 januari 2020
Wat dacht je van een bezoek aan het sensationele Groot Kerstcircus Den Haag? Met adembenemende acts, sprankelende kostuums en de grappigste clowns. Deze show brengt de beste artiesten naar het Malieveld en de voorstelling is ieder jaar helemaal nieuw.

Wintercircus Utrecht

21 december 2019 t/m 5 januari 2020
Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht terug naar de Jaarbeurs, waar je geniet van stunts op het rad des doods, razende motoren in de 'Globe of Speed' en van een thriller op een hoog evenwichtskoord, afgewisseld met romantiek en comedy voor alle leeftijden.

Museum of Theater

De winter leent zich ook perfect voor een dagje museum of theater. Wat dacht je van deze winteruitjes?

Openluchtmuseum

7 december 2019 t/m 19 januari 2020
In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem kun je in de winter schaatsen op een ijsbaan van bijna 1000 vierkante meter of glijden van een sleebaan, overal zijn fonkelende lichtjes, er zijn vuurkorven en je kunt van een warme chocolademelk of een winters diner genieten.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel

 

Anastasia

Einddatum onbekend
De Broadway Musical Anastasia over de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, kun je deze winter beleven in Scheveningen. Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel tot 20,-

 

We Will Rock You

4 december 2019 t/m 19 januari 2020
We Will Rock You, de musical waarin de grootste hits van Queen centraal staan, is al door meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen gezien. Deze nieuwe versie van de rockmusical van Queen en Ben Elton wordt helemaal in het Engels opgevoerd en bevat 24 van de grootste Queen-hits.

Zangeres Anastacia speelt de rol van ‘Killer Queen’ in Hengelo, Amsterdam en Den Haag (in Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda zal de Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto deze rol spelen).
Bestel kaartjes met 10,- ledenvoordeel


Iets heel anders

Wil je er even helemaal uit? Ga dan wandelen, maak een stedentrip of ga een weekendje weg. Juist als het buiten lekker waait, kraakt en knispert, moet je gaan wandelen. Want dat is hét weer voor een frisse neus en rode wangen. Ga eropuit met deze 7 mooie winterwandelingen verspreid door heel Nederland. En wat is er nou lekkerder dan een weekendje uitwaaien aan zee? Of zoek je een leuk winterweekend voor het hele gezin op het Efteling vakantiepark Efteling of Safari Resort Beekse Bergen? Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker een dagje uit in een stad om een mooie stadswandeling te maken, je onder te dompelen in de geschiedenis of om een terrasje pakken. 

Ledenvoordeel bij Humphrey's restaurants

Sluit je bezoekje aan de kerstmarkt of een andere leuk winteruitje af onder het genot van een fijn diner bij Humphrey's restaurants. Hier kun je zelf een driegangenmenu samenstellen voor slechts 21,50 p.p. Humphrey's heeft vestigingen verspreid over het hele land.
Bekijk de Humphrey's ledenvoordeel actie

 

Speciaal voor jou geselecteerd