Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Reisverzekering

Bereken welke reisverzekering voordeliger is

Kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Ontdek wat beter bij jou past

Er zijn volop keuzes bij het boeken van de ideale vakantie voor jou. Kies je voor genieten in eigen land of ga je toch liever op avontuur aan de andere kant van wereld? En is een weekendje weg voor jou voldoende of trek je er meerdere weken of maanden voor uit?

Waar je ook voor gaat, het is belangrijk om goed verzekerd op pad te gaan. Denk daarom bij het regelen van jouw droomvakantie ook aan het afsluiten van een reisverzekering. Bij de ANWB kun je kiezen tussen een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Welke het beste past bij jouw plannen? Alle informatie die je hierover nodig hebt, vind je op deze pagina.

Reisverzekering afsluiten mét korting

ANWB-leden krijgen 5% korting op hun ANWB Reisverzekering. En ook nieuwe leden profiteren direct van 5% korting. Aanmelden regel je eenvoudig bij het afsluiten van de reisverzekering. Bij doorlopend krijg je zelfs het eerste jaar het basis ANWB-Lidmaatschap cadeau.

Handige informatie bij het afsluiten van een reisverzekering

Verschillen doorlopende en kortlopende reisverzekering 

Als je een reisverzekering afsluit, heb je twee opties: kortlopend of doorlopend. Welke past nou het beste bij jou? Bekijk hier een overzicht met de onderlinge verschillen.

Voordelen van een doorlopende reisverzekering 

Ga je op vakantie en twijfel je tussen een kort- of doorlopende reisverzekering? Om je te helpen kiezen, hebben we de voordelen van een doorlopende reisverzekering op een rij gezet.

Bekijk het volledige veelgestelde vragenoverzicht