Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Reisverzekering

  • 24/7 Hulp ANWB Alarmcentrale
  • Snelle uitbetaling bij schade
  • Kort- of doorlopende reisverzekering
Lees meer 

Overzicht dekkingen reisverzekering

Welke dekkingen passen bij jou?

Met een ANWB Reisverzekering ga je goed verzekerd op reis. Wil je je aanvullend verzekeren voor juridische hulp, bagage of medische kosten? Bekijk dan de aanvullende dekkingen. Wij helpen je graag op weg met dit overzicht.

Dekking medische kosten 
Medische kosten worden in het buitenland niet altijd (volledig) vergoed door jouw zorgverzekeraar. Met de aanvullende dekking medische kosten ben je verzekerd voor zorg, ook op vakantie.
Dekking bagage 
Als je gaat reizen neem je ook persoonlijke spullen mee. Met deze aanvullende dekking is jouw bagage goed verzekerd.
Dekking autohulp 
Met de aanvullende dekking autohulp helpen wij je de reparatie te regelen wanneer je pech krijgt in het buitenland. Of we zorgen dat jouw auto weer terug komt naar Nederland.
Dekking ongevallen 
Met de aanvullende dekking ongevallen heb je recht op een uitkering als je na een ongeval tijdens je reis blijvend invalide raakt of overlijdt.
Dekking vervangend vervoer en verblijf 
Met deze aanvullende dekking heb je recht op vervangend vervoer of verblijf als bijvoorbeeld jouw auto, caravan of tent stuk is gegaan door een ongeval of pech.
Dekking wintersport en bijzondere sporten 
Met deze aanvullende dekking is schade of diefstal van jouw uitrusting en eventuele huur van een vervangende uitrusting verzekerd. Ook onvoorziene uitgaven worden vergoed.
Dekking reisrechtsbijstand 
Met deze dekking ben je verzekerd voor juridische hulp of advies in het buitenland. Bijvoorbeeld bij een conflict met een verhuurbedrijf, je hotel of na een ongeluk.
Dekking verkeersrechtsbijstand 
Verzeker jezelf voor juridische hulp of advies tijdens verkeerssituaties in het buitenland. Bijvoorbeeld bij een aanrijding of voor het verhalen van schade aan jouw auto.
Wereld- of Europadekking? 
Controleer of je een Europa- of werelddekking nodig hebt voor jouw bestemming. Ga je naar een land buiten Europa en heb je een Europadekking afgesloten? Dan ben je niet verzekerd.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.