Doorlopende Annuleringsverzekering
GRATISANWBcadeaucard

Doorlopende Annuleringsverzekering

  • Unieke vriendendekking
  • Kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd
  • Ook voor concert- en theatertickets
Bereken je premie

Doorlopende Annuleringsverzekering

Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn de annuleringskosten van iedere geboekte reis het hele jaar door verzekerd. Ook voor weekendjes weg in Nederland én voor concert- en theaterkaartjes. Voorkom financiële zorgen met een annuleringsverzekering.

Nú met gratis cadeaucard

Sluit vóór 1 maart 2017 een ANWB doorlopende verzekering af en ontvang een ANWB cadeaucard. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je cadeautegoed! Lees meer over de actie

alt text

Unieke vriendendekking

Overlijdt een goede vriend(in) óf een familielid in de derde graad tijdens je reis? Dan vergoeden wij bij voortijdige terugkeer naar Nederland de niet genoten vakantiedagen.

Dekking ANWB Annuleringsverzekering

Vakantie annuleren? Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn uw geboekte vakanties en reizen het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering.

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering worden bij annulering voor aanvang van de reis als gevolg van een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van familieleden in de 1e of 2e graad de volledige annuleringskosten vergoed. Ben je op vakantie en moet je de reis afbreken? Dan wordt het niet-gebruikte deel van de reissom vergoed. De vergoeding is maximaal € 1.500,- per persoon per reis met een maximum van € 6.000,- per polis per reis.

Heb je zelf je reis samengesteld? Bijvoorbeeld los je vliegticket, hotelovernachting en huurauto geboekt? In het geval dat één van de losgeboekte onderdelen komt te vervallen en je moet hierdoor je gehele reis annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen vergoed.

Wist je dat bij de Doorlopende Annuleringsverzekering van de ANWB ook de prijs van een kaartje van een theatervoorstelling of concert vergoed wordt als je deze door bijvoorbeeld familie-omstandigheden zou moeten annuleren?

Aanvullende dekkingen

De dekking van de Doorlopende Annuleringsverzekering kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen. De aanvullende dekkingen zijn:

Reis annuleren? De basisdekking dek je annuleringen tot een bedrag van € 1.500,– per persoon met een maximum van € 6.000,– per polis per reis. Met de aanvullende dekking Hoger verzekerd bedrag kun je het annuleringsbedrag verdubbelen tot € 3.000,- per persoon per reis, met een maximum van € 12.000,- per polis per reis jaar.

 

Dekking Annulering

Vergoeding

Standaard

Maximaal € 1.500,- per verzekerde per reis
Maximaal € 6000,- per reisgezelschap
Hogere verzekerde bedragen Maximaal € 3.000,- per verzekerde per reis
Maximaal € 12.000,- per reisgezelschap

Met de Luxe Doorlopende Annuleringsverzekering worden bij annulering voor aanvang van de reis of bij tussentijdse afbreking van de reis de volledige annuleringskosten vergoed.

LET OP: Deze aanvullende dekking is enkel telefonisch of in de winkel af te sluiten (niet online).

Je bent verzekerd voor de kosten van annulering van de reis als gevolg van het zich plotseling openbaren van een levensbedreigende ziekte, ernstige verwondingen na een ongeval of door het overlijden van je huisdier (hond, kat, paard).

Tips & Service

alt text

Heb je al een reisverzekering?

Kijk ook eens naar de ANWB Doorlopende Reisverzekering. Je ontvangt 5% korting op uw doorlopende annuleringsverzekering als je deze combineert met de doorlopende reisverzekering. Daarnaast is deze verzekering door de Consumentenbond ‘Als beste getest’.

 

alt text

Samengestelde reis

Heb je zelf jouw reis samengesteld? Bijvoorbeeld los je vliegticket, hotelovernachting en huurauto geboekt? In het geval dat één van de los geboekte onderdelen komt te vervallen en je moet hierdoor je gehele reis annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen vergoed.

alt text

Concert- & Theaterkaarten

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering ben je ook verzekerd voor het annuleren van een bezoek aan een concert of theatervoorstelling.

alt text

5% Ledenkorting

ANWB leden ontvangen 5% korting op de ANWB annuleringsverzekeringen.

5% ledenkorting

Doorlopende Annuleringsverzekering

Het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering met de ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering

  • Hulp die nét een stap verder gaat
  • Kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd
  • Concert- & Theaterkaarten ook verzekerd

Korting

5% ANWB-ledenkorting

Ontvang gelijk 5% korting op de ANWB Annuleringsverzekering. Je ontvangt deze korting zolang als je lid bent. En als je nog geen lid bent, kan je dit eenvoudig worden tijdens het afsluiten van de annuleringsverzekering.

Kinderen tot 5 jaar gratis

Kinderen met een leeftijd tot 5 jaar verzeker je gratis mee. Geef bij het aanvragen op hoeveel kinderen je hebt en welke leeftijd zij hebben.

5% Combikorting

Heb je al een ANWB Doorlopende Reisverzekering? Dan ontvang je nog eens 5% korting op je premie als je ook een ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering sluit.

Doorlopende reisverzekering

Top 5 veelgestelde vragen annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten wanneer jouw reis niet door kan gaan door een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of een familielid. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Voor een annuleringsverzekering vliegticket kan je bij de ANWB terecht. Je sluit voor vliegtickets geen specifieke annuleringsverzekering af; de dekking van je vliegticket is bij je annuleringsverzekering inbegrepen. Onze annuleringsverzekering dekt het totaal van vooraf verschuldigde en/of betaalde bedragen voor boekingen en reserveringen van vervoer en/of verblijf, dus ook van je vliegticket.

In veel gevallen kun je profijt hebben van een annuleringsverzekering. Er zijn diverse omstandigheden, zoals gezondheid, accommodatie, vervoer, of persoonlijke woon- en werksituatie, waarbij je een beroep kunt doen op de annuleringsverzekering als je hierdoor je reis moet afzeggen of eerder beëindigen. Ook zwangerschap, een nieuwe huurwoning, nieuwe baan en scheiding zijn geldige annuleringsredenen.

Overzicht van annuleringsredenen

 

Als je met vakantie gaat, wil je onbezorgd genieten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met je familie of met vrienden dan kan het voorkomen dat je niet op vakantie wilt of kunt. Of dat je daardoor eerder naar huis wilt.

Een doorlopende annuleringsverzekering kan al uit vanaf ongeveer 20 dagen per jaar. Je bent dan ook verzekerd wanneer je een weekendje weg gaat en voor theater- en concertkaartjes.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Heb je nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Bel  088 - 269 2222 

Schade?