ANWB Autoverzekering

ANWB Autoverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Schadehulp ter plaatse
  • Geen eigen risico
  • Gratis vervangende auto
Bereken je premie

ANWB Autoverzekering

De autoverzekering voor jouw eigen auto

Als je een eigen auto hebt, heb je ook een autoverzekering nodig. Dat is wettelijk verplicht, maar ook nuttig. Want als er wat gebeurt lopen de kosten snel op: gemiddeld €1300. Met een autoverzekering van de ANWB sta je er bij een botsing nooit alleen voor. Eén telefoontje en wij regelen alles voor je, van vervangend vervoer tot reparatie. En de rekening van de reparatie betalen wij direct aan de schadehersteller. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Met de ANWB Autoverzekering kun je altijd rekenen op betrouwbare hulp.
Bereken meteen je premie

Wat voor een dekking?

Met een WA-dekking ben je alléén verzekerd voor de schade die anderen oplopen door een ongeluk dat door jou veroorzaakt is. Met een WA-dekking ben je nog niet verzekerd voor schade aan je eigen auto. Wil je ook schade aan je eigen auto verzekeren? Kies dan een beperkt of volledig casco dekking. Bekijk direct het verschil tussen de 3 dekkingen.

Je kunt naast deze basisdekking ook kiezen voor aanvullende dekkingen zoals een inzittendenverzekering. Hiermee verzeker jezelf en de inzittenden van jouw auto voor de financiële gevolgen van een auto-ongeluk. Lees meer over de aanvullende dekkingen van de ANWB Autoverzekering.

Meer voor jongeren?

Kijk dan op anwb.nl/jongeren.

Veilig Rijden Autoverzekering

Veilig Rijden Autoverzekering

Met de Veilig Rijden Autoverzekering ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulp onderweg. Bovenop de korting voor veilige rijders ontvang je nu het eerste jaar 15% extra kennismakingskorting.

Schadehulp ter plaatse

Schadehulp ter plaatse

Schade en toch snel weer op weg? Door je auto te verzekeren bij de ANWB  krijg je een goede service ter plaatse, ook een noodreparatie als dat nodig is.