ANWB Autoverzekering

ANWB Autoverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Schadehulp ter plaatse
  • Geen eigen risico
  • Gratis vervangende auto
Bereken je premie

ANWB Autoverzekering

De autoverzekering voor jouw eigen auto

Als je een eigen auto hebt, heb je ook een autoverzekering nodig. Dat is wettelijk verplicht, maar ook nuttig. Want als er wat gebeurt lopen de kosten snel op: gemiddeld €1300. Met een autoverzekering van de ANWB sta je er bij een botsing nooit alleen voor. Eén telefoontje en wij regelen alles voor je, van vervangend vervoer tot reparatie. En de rekening van de reparatie betalen wij direct aan de schadehersteller. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. Zo kun je met een ANWB Autoverzekering altijd rekenen op betrouwbare hulp.

Wat voor een dekking?

Met een WA dekking ben je alléén verzekerd voor de schade die anderen oplopen door een ongeluk dat door jou veroorzaakt is. Met een WA dekking ben je nog niet verzekerd voor schade aan je eigen auto. Wil je ook schade aan je eigen auto verzekeren? Kies dan een Beperkt of Volledig Casco dekking. 

Je kunt naast deze basisdekking ook kiezen voor aanvullende dekkingen zoals een inzittendenverzekering. Hiermee verzeker je jezelf en je passagiers van jouw auto voor de financiële gevolgen van een auto-ongeluk. 

Meer voor jongeren?

Kijk dan op anwb.nl/jongeren.

Veilig Rijden Autoverzekering

Veilig Rijden Autoverzekering

Met de Veilig Rijden Autoverzekering ben je altijd verzekerd van hulp onderweg. ANWB-leden ontvangen nu het eerste jaar tot 20% extra korting.

Schadehulp

Schadehulp

Schade na een botsing of aanrijding? Met schadehulp ter plekke helpt de ANWB jou na een ongeval snel weer op weg.