Parkeren in Delft

Alles over parkeergarages, P+R, gratis en betaald parkeren in Delft

Betaald, goedkoop of zelfs gratis parkeren in Delft? Lees meer over parkeergarages, parkeertarieven en P+R locaties in Delft.

In de binnenstad van Delft mogen alleen vergunninghouders op straat parkeren. Heb je geen vergunning voor parkeren op straat maar wil je toch in het centrum van Delft parkeren, dan kan je terecht in één van de parkeergarages of op één van de parkeerterreinen in het centrum.
Net buiten de binnenring van Delft kan je wel op straat parkeren zonder vergunning. 

Mobiel parkeren in Delft

Betalen gaat het gemakkelijkst via mobiel parkeren. Je hoeft niet op zoek naar de automaat of in de rij te gaan staan. Bovendien bespaar je op je parkeerkosten omdat je alleen de werkelijke parkeertijd betaalt.

Gratis registreren voor ANWB Parkeren

Parkeerapp ANWB Onderweg

ANWB-leden kunnen de parkeerapp ANWB Onderweg gebruiken voor ANWB Parkeren. De app laat alle parkeerlocaties (garages, terreinen en straatparkeren) in Amsterdam zien met heldere tarieven. Is er verderop een gratis parkeermogelijkheid? Ook dat meldt de app voordat je gaat betalen. Bij straatparkeren via de app krijg je tijdens het parkeren gratis parkeermeldingen. 

Download gratis de ANWB Onderweg app

Onderweg-app in de Google PlayOnderweg-app in de App Store


 

Parkeergarage Delft

Delft telt drie parkeergarages aan de rand van het historisch centrum. De garages zijn 24 uur per dag geopend. Bekijk wat de huidige tarieven zijn.  

P1 - Phoenix
Phoenixstraat 29
2611 AL Delft

P3 - Marktgarage
Willem Naghelstraat 1  
2612 XD Delft

P2 - Zuidpoort
Zuidwal 14
2611 DD DelftParkeerterreinen Delft

Op de terreinen aan de Voorstraat, de Gasthuisplaats en de Paardenmarkt betaal je van maandag tot en met zaterdag, van 10 tot 24 uur, en op zondag van 12 tot 18 uur. Op officiële feestdagen is parkeren op alle terreinen gratis, bekijk de huidige tarieven in Delft voor diverse parkeergebieden. 

P+R (Parkeer + Reis) in Delft

Parkeer bij het dichtstbijzijnde metro- of treinstation en reis verder met het OV. Delft kent twee P+R (Parkeer + Reis) terreinen. Gratis parkeren en snel naar het centrum kan vanaf het P+R terrein in Delft-Zuid aan het Edisonplein. Bij Het Centraal Station (Delft CS) is ook een P+R terrein.  Daar kost parkeren € 2,00 per uur, het dagtarief is € 5,00. Vind een P+R locatie door in de Routeplanner 'Parkeren' te selecteren en dan de optie 'P+R Locaties' aan te vinken.

Meer parkeerinfo

Alles over parkeren