Naar artikel

Gletsjers, regenwouden, stranden en modderpoelen

Ga op pad met de camper en raak ondersteboven van Nieuw-Zeeland.

Bekijk reizen 

Camperreizen door Nieuw-Zeeland

Van borrelende modderpoelen tot paradijselijke zandstranden en van enorme helderwitte gletsjers tot subtropische regenwouden. Of ga op pad in de bruisende steden vol culturele hoogtepunten. Ben je op zoek naar een land waarin je binnen een paar weken reizen de wereld in het klein kan bekijken? Dan is Nieuw-Zeeland het land voor jou!

Bekijk het aanbod van onze partners

Travelhome 

Travelhome is dé specialist voor wereldwijde camperreizen. Beleef op eigen tempo en in alle vrijheid de mooiste ervaringen met je eigen huis op wielen.

Camper huren bij ANWB 

Ervaar de ultieme vrijheid en huur een camper voor je volgende reis via de ANWB op Camper.nl. Keuze uit meer dan 20 bestemmingen, verspreid over 6 continenten. Betrouwbaar, simpel en snel. 

ANWB Camping 

Op zoek naar de perfecte camping voor je vakantie? Op anwbcamping.nl vind je meer dan 8.700 Europese campings en boek je direct jouw favoriet.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeeland, de wereld in het klein: van majestueuze fjorden tot subtropische regenwouden. Van Europees beïnvloede steden tot vulkanische maanlandschappen.
5x wereldse camperreizen 
Bewonder de oranje Namibwoestijn tijdens de ‘Grote Kalahari-ronde’ in zuidelijk Afrika en de beroemde blauwe Niagara Falls in Oost-Canada.

Speciaal voor jou geselecteerd

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Fijne Vakantie Check 

Wil jij dit jaar onbezorgd op vakantie? Meld je aan voor de ANWB Fijne Vakantie Check en ontvang in maximaal vijf e-mails handige tips om jouw vakantie voor te bereiden.