Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Nieuw-Zeeland

Vind alle reisvoorbereiding voor jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland. Ontdek of inentingen verplicht zijn en hoe het zit met betalen. Het land van de kiwi’s staat bekend om de prachtige natuur: Bay of Islands biedt gouden kustlijnen en Kaikoura is de plek om walvissen te spotten. Ook het op vulkanen gebouwde Auckland en de met gloeiwormen verlichte Waitomo Caves zijn werelds. Boek een meerdaagse groepsreis of singlereis door de prachtige natuur. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland.

Zien en doen in Nieuw-Zeeland

De mooiste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeeland, de wereld in het klein: van majestueuze fjorden tot subtropische regenwouden. Van Europees beïnvloede steden tot vulkanische maanlandschappen.
De mooiste natuur van Nieuw-Zeeland 
De spectaculaire natuur van Nieuw-Zeeland, nergens heb je zo veel verschillen in klimaat en landschap. Van tropische stranden en regenwouden tot besneeuwde bergtoppen en gletsjers.
Alle inspiratie voor Nieuw-Zeeland 

Zin om je onder te dompelen in alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft? Droom weg bij deze tips.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Vakantie in Nieuw-Zeeland

Reusachtige gletsjers, beboste bergen, prachtige Alpen en parelwitte stranden; nergens ter wereld vind je zoveel natuurschoon als tijdens een vakantie in Nieuw-Zeeland. Ontmoet de gastvrije kiwi's en beleef een onvergetelijke vakantie in de natuur.

Ga goed voorbereid op vakantie naar Nieuw-Zeeland

Ga je tijdens je vakantie zelf de weg op met een huurauto in Nieuw-Zeeland? Houd er dan rekening mee dat je links rijdt en rechts inhaalt. Als je rechtsaf wilt slaan op een drukke weg, is het toegestaan om op de linkerkant van de weg te wachten op een rustig moment voordat je rechtsaf gaat.

Vakantie in Nieuw-Zeeland: tips en bezienswaardigheden

Natuurliefhebbers genieten tijdens hun vakantie in Nieuw-Zeeland volop van de indrukwekkende landschappen met vele fjorden en gletsjers. Maak bijvoorbeeld een boottocht bij Kaikoura om zeevogels, walvissen en dolfijnen te spotten. Op het schiereiland Otaga broedt, als enige plek ter wereld, de albatros. Kom vervolgens tot rust in de thermen bij Rotorua, Maruia Springs of Hanmer Spring. Plan daarna een treinrit met de TranzAlpine van Christchurch naar Greymouth, dwars door de zuidelijke Nieuw-Zeelandse Alpen. In het Te Papa Tongarewara Museum of New Zealand maak je kennis met de Maorikunst.

Bekijk het reisaanbod naar Nieuw-Zeeland

Overtuigd voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland? Bekijk het aanbod prachtige rondreizen. Het is zowel mogelijk om met een groep een rondreis te maken, als individueel Nieuw-Zeeland met een comfortabele huurauto te ontdekken.