Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een veelzijdige groepsreis naar Maleisië

Een groepsreis naar Maleisië is de perfecte keuze voor iedereen die dit bijzondere land wil verkennen.

Bekijk reizen 

Een onvergetelijke groepsreis naar Maleisië

Een groepsreis naar Maleisië is de perfecte keuze voor iedereen die dit bijzondere land wil verkennen. Tijdens een groepsreis worden de accommodaties, het vervoer en de activiteiten voor je geregeld en hoef je alleen op tijd op de luchthaven te arriveren voor vertrek. Het vasteland van Maleisië is een van de meest veelzijdige bestemmingen van Azië: van moderne steden tot stranden, mangrovebossen en ongerept tropisch regenwoud. Ontdek het samen met een gezellig reisgezelschap en beleef een onvergetelijk avontuur in Maleisië.

Tips en informatie voor een groepsreis naar Maleisië

De mooiste bezienswaardigheden van Maleisië 
Een mix van authentiek Azië, versterkt met moderne invloeden. Van het oudste regenwoud ter wereld tot steden waar ‘streetart’ wordt afgewisseld met ‘streetfood’.
ANWB Reisfilm Maleisië 
In deze film reizen we af naar Maleisië. Van reusachtige wolkenkrabbers, naar wilde dieren en traditionele stammen in de jungle. Proef smaken uit heel Azië bij de vele streetfood-kraampjes.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Genoeg uitdagingen voor sportieve vakantiegangers

Tijdens een groepsreis naar Maleisië kies je uit verschillende activiteiten. Sportieve vakantiegangers schrijven zich in voor een klim op de berg Kinabalu (4101 meter). De berg is eenvoudig te beklimmen voor iedereen met een goede conditie. Kinabalu torent als een soort natuurlijk fort boven de jungle uit, waar je tevens de mooiste avonturen beleeft. Doe hier de Silau-Silau jungletocht of maak een wandeling over de hangbruggen tussen de boomtoppen. Ga op bezoek in het leefgebied van de java-apen en laat je verrassen door de bijzondere flora en fauna. Houd je meer van watersporten? Ga dan een dag naar het eiland Penang, waar je geniet van een middag snorkelen of surfen bij een tropisch strand.

Laat je verrassen door Kuala Lumpur

De meeste groepsreizen naar Maleisië beginnen en eindigen in Kuala Lumpur. Gebruik je tijd in deze stad om te wennen aan het tijdsverschil en klimaat en laat je verrassen door de rijke geschiedenis. Kuala Lumpur biedt een fantastische mix tussen hippe bars en winkelcentra en koloniale architectuur. Breng een bezoek aan de Petronas Twin Towers voor een fantastisch uitzicht over de stad en leer meer over lokale gebruiken in de tempel Thean Hou. Een andere bezienswaardigheid die bij veel groepsreizen op het programma staat, zijn de grotten van Batu: een Hindoestaanse tempel in een grottenstelsel aan de rand van de stad.