Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Australië

Direct alles bij de hand voor je vakantie naar Australië. Ontdek of inentingen verplicht zijn en hoe het zit met betalen. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden: bewonder het Great Barrier Reef in een boot met glazen bodem, loop over ‘s werelds grootste brug genaamd Sydney Harbour Bridge en spot het Sydney Opera House of bezoek het Rode Centrum Uluru. Boek een van de meerdaagse rondreizen voor een goede indruk. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Australië.

De 12 indrukwekkende bezienswaardigheden van Australië 
Het land ‘Down Under’ met de fascinerende Aboriginal-cultuur. Een land vol natuurlijke wonderen, de wilde outback en schattige koala’s.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 ANWB Hulp en 5% Korting voor leden

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Vakantie in Australië

Bewonder de woestijnen, kustlijn en bergen van het grootste eiland ter wereld tijdens een vakantie in Australië. Hier vind je kangoeroes, koraalriffen en wereldsteden.

De voorbereiding voor je vakantie

Voor je vakantie in Australië kan beginnen, moet je een paar voorbereidingen treffen. Vraag online een visum aan en zorg ervoor dat je paspoort niet verlopen is. Houd er rekening mee dat de Australische zomer in onze winter plaatsvindt, waarbij het noorden erg heet kan worden. Neem een wereldstekker of adapter type I mee voor je elektronische apparaten en bescherm jezelf tegen gevaarlijke muggensteken door voldoende beschermende kleding mee te nemen.

Een veelzijdige vakantie in Australië

Van het Groot Barrièrerif tot het rode steen van heilige berg Uluru: de natuur in Australië is enorm veelzijdig. Hier geniet je van de gezellige sfeer op Bondi Beach, waar surfers van over de hele wereld de golven trotseren. Reis af naar Sydney om het bekende operagebouw te bewonderen of laat je verrassen door de hoge kliffen langs de kust bij Melbourne.

Verschillende reizen naar Australië

Er zijn meerdere manieren om tijdens je vakantie het landschap van Australië te verkennen. Bezoek tijdens een groepsreis de hoogtepunten van het land, van de uitgestrekte outback tot de bruisende steden. Wil je op eigen houtje het land verkennen? Boek dan een autovakantie door Australië, eventueel met de camper.