Bezienswaardigheden Australië

Tijdens je rondreis Australië hoef je je geen seconde te vervelen. Wil je zeker weten dat je alle hoogtepunten hebt bezocht als je straks down under bent? Wij maakten voor jou een overzicht met de bezienswaardigheden in Australië die je niet mag missen!

Great Barrier reef

Het Great Barrier reef is het grootste rif ter wereld en je vindt hier een plek van opmerkelijke verscheiden- en schoonheid. Het Great Barrier reef vind je aan de westkust van Australië en bevat de grootste collectie koraalriffen ter wereld. Een mooiere plek om te snorkelen of te duiken bestaat bijna niet. Duik ook in dit wonder van de wereld en verwonder je over deze schitterende onderwaterwereld.

Sydney Harbour Bridge

De Syney Harbour Bridge is hét herkenningspunt van Sydney en Australië. Het is één van de meest bekende en de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Australië. Het is 's werelds grootste stalen brug.

Uluru

Uluru is een rotsformatie die je vindt in het midden van Australië. Het gebied waar Uluru zich bevindt staat wegens de rode kleur van de grond ook bekend als het Rode Centrum. Het mooist is om de rotsformatie te bezoeken bij zonsopgang of zonsondergang. Door de steeds verschillende invalshoeken van de zon verandert de rots van kleur. Van geel tot donkerbruin.

Bondi Beach

Bondi Beach is hét strand van Sydney. Hier vind je veel gezelligheid, strandtentjes, mensen en vooral veel surfers. Bondi Beach staat bekend als het 'walhalla' voor de surfers in Australië. Hoewel Bondi Beach geen groot strand is, het is bekend geworden als startpunt van de Australische strand- en surfcultuur.

Bekijk de aanbiedingen van onze reisdochters