Nieuwsoverzicht

Zoeken

15 nieuwsberichten

 1. Fietst jouw kind via een onveilige route naar school?

  31 augustus 2021

  Hoe weet je überhaupt wat een veilige route is? Dat heeft RTL Nieuws met medewerking van ANWB onderzocht. Ontdek ook de meest onveilige schoolfietsroutes bij jou in de buurt.

 2. Vanaf 1 september betaal je veel minder tol in Spanje

  31 augustus 2021

  Toeristen die met de auto naar Spanje afreizen hoeven vanaf 1 september op een aantal snelwegen geen tol meer te betalen. Ook de snelweg tussen de Franse grens en Barcelona valt hieronder.

 3. Dit is de impact van één keer in de week alles op de fiets doen

  30 augustus 2021

  Wat als je één keer in de week al-les op de fiets zou doen? Hoe groot is dan de impact op je CO2-uitstoot, de portemonnee en je calorieverbruik?

 4. Vakantie gehad en fiets weg?

  30 augustus 2021

  Oeps, kom je na je vakantie bij de fietsenstalling, is je fiets weg. Gestolen? Niet per se, want vrijwel elke gemeente of stallingeigenaar ruimt geregeld ‘weesfietsen’ op. Snel actie ondernemen is van belang!

 5. Geen particuliere subsidie meer voor elektrische auto’s

  30 augustus 2021

  Mensen die dit jaar een elektrische auto willen kopen of leasen, nieuw of tweedehands, kunnen daar geen subsidie meer voor krijgen.

 6. Nieuwe auto’s steeds duurder, wat voor een kun je wél kopen?

  23 augustus 2021

  Het is onrustig in autoland. Nieuwe auto’s zijn peperduur en het occasionaanbod slinkt. Dat maakt het voor autokopers lastiger dan ooit. Waar doe je verstandig aan: een kleine nieuwe auto, of liever eentje van een paar jaar oud? Of is het tijd voor een gebruikte elektrische auto?

 7. SUV's: zo rijd je deze auto het voordeligst

  22 augustus 2021

  SUV’s zijn razend populair. Zo’n kloeke auto rijdt heel fijn en je kunt een hoop spullen en familieleden meenemen. Maar stel jezelf wel de vraag wat dit rijgenot mag kosten en of het niet goedkoper kan?

 8. Middenklasse auto: zo rijd je het goedkoopst

  21 augustus 2021

  De traditionele middenklasse is nog steeds de keuze van veel automobilisten. Maar vooral dit segment laat zien hoe duur nieuwe auto’s in Nederland zijn geworden. Ben je toe aan een andere auto, zet dan alle kosten goed op een rijtje. Hier kan zo maar een verrassing uitkomen.

 9. Compacte auto: zo rijd je het voordeligst

  20 augustus 2021

  Compacte auto’s zijn populair. Want: zuinig, goedkoop in onderhoud en een niet te hoge wegenbelasting. Maar wat is nu echt slim om te rijden? Nieuw, gebruikt of misschien wel elektrisch? We zetten alle kosten voor je op een rij.

 10. Eerste rijtest Skoda Fabia

  20 augustus 2021

  ANWB autoredacteur Frank Buma reed aan de Poolse kust met de nieuwe Skoda Fabia. De kleine gezinsauto wist hem te verrassen, al kun je dat op verschillende manieren uitleggen.