Het is Nationale Opa en Oma dag

Wist je dat het 4 juni Nationale Opa en Oma dag is? Deze dag is in het leven geroepen om stil te staan bij de bijzondere band die grootouders hebben met hun kleinkinderen.

En wat is er leuker om als opa of oma je kleinkinderen mee te nemen op stap? Wij hebben wat tips!

Fort Pannerden

Spannend! Dat is wandelen door een echt fort met al zijn verhalen! Verborgen onder de grond ligt Fort Pannerden, met maar liefst vijf verdiepingen. Vanaf het dak heb je een schitterend uitzicht over de Waal en Rijn.

Bestel tickets met korting

Botanische Tuinen Utrecht

In de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht kan je op zoek gaan naar kleine insecten, zoals vlinders, hommels en bijen. Maar je vindt er ook kikkers en egels. Lekker speuren tussen de verschillende bloemen en planten.

Bestel tickets met korting

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Bestel tickets met 3,- korting

NEMO

In NEMO Science Museum ontdek je hoe interessant en bijzonder wetenschap en technologie kunnen zijn. Het museum heeft vijf verdiepingen vol met experimenten, demonstraties en workshops.

Bestel tickets met korting

Safaripark Beekse Bergen

Geen zin om een hele dag te lopen? In Safaripark Beekse Bergen wissel kan je de uitgestrekte vlaktes ook met de safaribus, boot of eigen auto ontdekken. Zo kom je wel heel dicht bij de leeuwen, olifanten en giraffen.

Bestel tickets met korting

Omniversum

Kijk naar een filmtheater dat maar liefst 4500 keer groter is dan de gewone televisie thuis. In Omniversum ervaar je andere werelden. En dat vanuit je luie stoel. Een film duurt ook nooit lang, gemiddeld 40 minuten. Dus ook perfect voor de iets jongere kleinkinderen.

Bestel tickets met korting

Ook leuk