Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Avonturenboerderij Molenwaard

Tot 50% korting

Beleef het leukste dagje uit bij Fien & Teun en ga op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows.

Avonturenboerderij Molenwaard is voor de 6e keer op rij benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2024!

Voel jij ook al kriebels?

Beleef een zomer vol plezier t/m 22 september 2024 samen met je favoriete boertje en boerinnetje tijdens Fien & Teun’s Zomerfestijn! In deze periode staat de Avonturenboerderij in het teken van zomerse activiteiten, de gloednieuwe ‘Fien & Teun Trekkerbaan’ voor de héle familie en gezelligheid met het liefste boertje en boerinnetje én… hondenvriendjes Woezel en Pip!

Zomerse activiteiten

Ga samen met het hele gezin op zomerse ontdekkingstocht met Fien & Teun en beleef een zonnige, onvergetelijk dagje uit. Ontdek het park met jouw eigen opdrachtenboekje, terwijl de zonnestralen op je huid schijnen. Je kunt genieten van verschillende activiteiten, vrolijke en leerzame parkshows en attracties voor de hele familie! Aan het einde van de dag ontvang je een zomers diploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje.

Fien & Teun Liedjesfeest

Zing en swing samen met Fien en Teun op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun Liedjesfeest kan jij natuurlijk met hen op de foto.

Minishow Woezel & Pip

Beleef tijdens Fien & Teun’s Zomerfestijn de magie van je favoriete hondenvriendjes tijdens de vrolijke minishow: Woezel & Pip in de moestuin! Ineens herinneren de hondenvriendjes zich iets! Ze zouden op de moestuin van Molletje passen tijdens zijn reis. Maar wat groeit er in de moestuin? En hoe zorg je eigenlijk voor de plantjes? Dan komen ze ineens Buurpoes tegen, zou zij wel weten hoe de plantjes gaan groeien en bloeien? Kijk op de evenementenpagina van Avonturenboerderij Molenwaard op welke data Woezel & Pip op de Avonturenboerderij zijn.

Overnachten op Familie Resort Molenwaard

Verblijf een midweek of weekend op Familie Resort Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Verblijf in een van de gethematiseerde accommodaties. In welke accommodatie zou jij het liefste slapen, het boerderijtje van Fien en Teun of toch liever onder de sterrenhemel van de Tovertuin? Je geniet al van dit arrangement vanaf € 149,00 per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Familie Resort Molenwaard.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Avonturenboerderij Molenwaard

  • Dinsdag deal tickets: 50% korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 9 juli 2024, uitgezonderd dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.
  • Reguliere tickets: 20% korting - geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2024.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. Het uitrijticket is te koop bij de kassa van het park voor € 8,50.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.