Naar artikel

Avonturenboerderij Molenwaard

Tot 30% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Avonturenboerderij Molenwaard is benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2023!

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse polder.

Winter op de boerderij

Van 11 november 2023 t/m 9 februari 2024 viert Avonturenboerderij Molenwaard Winter op de Boerderij. Deze maanden beleef je oer-Hollandse, winterse activiteiten!

Vier de winter!

Bij de Avonturenboerderij beleef je in de wintermaanden echte Hollandse winteractiviteiten en geniet je van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ontmoet Fien & Teun én vier natuurlijk Kerst.

De leukste winteractiviteiten

Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden en meer leren over de boerderijdieren in de winter? Haal dan je winterboerderijdiploma! Doe mee aan de winterdierenspeurtocht, maak de opdrachten en lever jouw antwoorden weer in bij de ingang! Aan het einde van de dag ga je met jouw winterdiploma naar huis!

Fien & Teun Winterfeest

Om de winter te vieren hebben Fien en Teun deze maanden een speciale show op de Avonturenboerderij; het Fien & Teun Winterfeest! Zing en swing mee met de vrolijke winterse liedjes over onder andere sneeuw. Zo vier je samen de winter met het favoriete boertje en boerinnetje.

Haal alles uit de winter met de leukste evenementen

Kinderschaatsbaan

Bind de ijzers onder en kom samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen op de Fien & Teun Schaatsbaan. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs.            

Kerst vieren in de kerstvakantie

Vier Kerst bij Avonturenboerderij Molenwaard. Het park is dan prachtig versierd en van 9 december 2023 t/m 31 december 2023 kan jij de vro-ho-ho-lijke Kerstman ontmoeten op de boerderij! Benieuwd naar alle dagen waarop de Kerstman aanwezig is? Bekijk dan de evenementenpagina.

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf €149,- per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Trouwe Ledenvoordeel 
Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

 • Blauw: 20% korting
 • Brons: 22,5% korting
 • Zilver: 25% korting
 • Goud: 27,5% korting
 • Platina: 30% korting

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
 • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park of online voor € 7,-.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.