Naar artikel

Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Avonturenboerderij Molenwaard is benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2023!

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse polder.

Vier feest met Fien & Teun!

Vanaf april is het feest op de boerderij, want Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar! Beleef samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én vier de verjaardag van de boerderij samen met het favoriete boertje en boerinnetje.

Ontdek de boerderij met jouw boerderijboekje

Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun jij op ontdekkingstocht met jouw feestelijke boekje over het versierde park. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest

Een feestje wordt het pas echt tijdens de speciale show van Fien en Teun: Fien & Teun’s Boerderij Verjaardagsfeest. Fien en Teun willen een feestje organiseren voor de boerderij, maar als blijkt dat niet alle onderdelen voor het feest aanwezig zijn, dreigt het grote feest niet door te kunnen gaan? Gaat dit nog wel goed komen? Tijdens deze show swing en zing je mee met vele vrolijke liedjes.

Geniet van alle evenementen en verjaardagsvisite

In de feestperiode is er van alles te doen op de boerderij. Zo komt Kikker op verjaardagsvisite. Benieuwd naar alle evenementen? Bekijk de evenementenpagina van Avonturenboerderij Molenwaard voor een overzicht.

Kikker

Kwaak, kwaak, kwaak… Van september t/m oktober 2023 komt Kikker langs op de boerderij! Ga jij met hem mee op ontdekkingstocht?

Vier feest met Kikker!

Kikker is eigenlijk het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus komt hij op visite bij de Avonturenboerderij!     

Bezoek de vrolijke minishow

In zijn minishow 'Kikker en een heel bijzondere dag' wordt Kikker wakker met een vreemd gevoel. Hij weet niet wat er aan de hand is en gaat te rade bij zijn vrienden Eend en Haas, die nogal geheimzinnig reageren. Wat zou er toch zijn? Waarom was vandaag nou een bijzondere dag? Kikker kan het zich niet meer herinneren. Ga jij met Kikker op onderzoek uit? 

Kikker is aanwezig op de volgende data:

 • 2 september & 3 september
 • 9 september & 10 september
 • 16 september & 17 september
 • 23 september & 24 september
 • 30 september & 1 oktober
 • 7 oktober & 8 oktober
 • 14 oktober t/m 22 oktober 
 • 28 oktober & 29 oktober

Benieuwd hoe laat de Kikker Minishow is?  Kijk op het informatiebord op het Voorplein.

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf 149,- per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
 • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park of online voor € 7,-.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Avonturenboerderij Molenwaard te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.