Naar artikel

Avonturenboerderij Molenwaard

Tot 50% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Avonturenboerderij Molenwaard is benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2023!

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de bijzondere dierenwereld, de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Vier feest met Fien & Teun!

Vanaf april is het feest op de boerderij, want Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar! Beleef samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én vier de verjaardag van de boerderij samen met het favoriete boertje en boerinnetje.

De feestelijkste activiteiten

Ontdek de boerderij met jouw boerderijboekje
Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun jij op ontdekkingstocht met jouw feestelijke boekje over het versierde park. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest
Een feestje wordt het pas echt tijdens de speciale show van Fien en Teun: Fien & Teun’s Boerderij Verjaardagsfeest. Fien en Teun willen een feestje organiseren voor de boerderij, maar als blijkt dat niet alle onderdelen voor het feest aanwezig zijn, dreigt het grote feest niet door te kunnen gaan? Gaat dit nog wel goed komen? Tijdens deze show swing en zing je mee met vele vrolijke liedjes.

Minishows
Ook de dieren vieren feest op de boerderij. Rosa de Koe en Stip de Pony geven in april, mei en juni een show over het 5-jarig bestaan, het vieren van een feestje en wat je daarvoor nodig hebt.

Geniet van alle evenementen en verjaardagsvisite
In de feestperiode is er van alles te doen op de boerderij. Zo komt Kikker op verjaardagsvisite. Benieuwd naar alle evenementen? Bekijk de evenementenpagina van Avonturenboerderij Molenwaard voor een overzicht.

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf 149,- per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Avonturenboerderij Molenwaard

  • Regulier actie tickets: 20% korting - geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2024.
  • Dinsdag deal tickets: 50% korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 8 juli 2023, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park of online voor € 7,-.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Avonturenboerderij Molenwaard te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.