Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

DierenPark Amersfoort

Tot € 9,50 korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen!

DierenPark Amersfoort heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van Nederland 2024!

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond. Je komt van alles te weten over de natuur ver weg, maar ook dichtbij. Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen, kijk samen met de giraffen uit over de Savanne en betreed de mysterieuze leeuwenkerker die je leidt naar de koning van de dieren. De stoere avonturiers ontdekken in het Dinobos levensgrote dino’s. Reis terug in de tijd en ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Maar pas goed op! Onheil ligt op de loer…

Een dagje uit is een unieke beleving voor de hele familie! Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners en vier dit jaar onze 75e verjaardag mee!

Nieuw: Dierkeuken 

Bezoek vanaf nu de gloednieuwe Dierkeuken van DierenPark Amersfoort. De Dierkeuken is dé plek waar het voedsel van onze dierbewoners wordt klaargemaakt door de dierverzorgers. Ontdek waar een luiaard van smult en hoeveel een giraffe op een dag eet. Neem jij een kijkje in de Dierkeuken?

Voorjaarsvakantie

Beleef de voorjaarsvakantie in DierenPark Amersfoort! Je ontdekt de natuur in ons bos vol avontuur. Terwijl het voorjaarszonnetje schijnt, klim en klauter onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond. Spelend ontdek je alles over de natuur, dichtbij en ver weg. Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen en betreed de mysterieuze leeuwenkerker die je leidt naar de koning van de dieren. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop! DierenPark Amersfoort vind je midden in het land, midden in het bos.

Wilde Wildlife Week

Ontdek in de voorjaarsvakantie samen met je familie de Wilde Wildlife Week in DierenPark Amersfoort. Terwijl je lekker klautert en glijdt kom je alles te weten over bedreigde diersoorten én kom je erachter hoe jij kan helpen om de natuur te beschermen, dichtbij en ver weg. Stem op de diersoort die volgens jou extra steun verdient: de rode panda, hyena of de giraffe. Volg Kindercolleges, dwaal in het DierenDoolhof en struin over de Wildlife-markt. DierenPark Amersfoort vind je midden in het land, midden in het bos.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor DierenPark Amersfoort:

 • Reguliere tickets: tot € 4,50 korting – geldig voor een bezoek van 4 maart t/m 5 januari 2025
 • Trouw tickets: tot € 9,50 korting – geldig voor een bezoek van 1 februari t/m 3 maart 2024

Trouwe ledenvoordeel

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

 • Blauw: € 4,- korting
 • Brons: tot € 6,50 korting
 • Zilver: tot € 7,50 korting
 • Goud: tot € 8,50 korting
 • Platina: tot € 9,50 korting

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte tijd van aankomst. Je tickets zijn de gehele dag geldig.
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • DierenPark Amersfoort is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig.
 • Honden zijn welkom bij DierenPark Amersfoort, maar moeten kort zijn aangelijnd en altijd onder toezicht staan van hun baasje. Andere huisdieren zijn niet toegestaan.
 • DierenPark Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar op de website van DierenPark Amersfoort.
 • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.