Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ouwehands Dierenpark

Tot € 6,50 korting

Ouwehands Dierenpark in Rhenen...De natuur roept!

Alleen in Ouwehands Dierenpark!

In Ouwehands Dierenpark ontmoet je de meest unieke diersoorten. Een reuzenpanda en koala. Je vindt ze alleen in Ouwehands Dierenpark. 

Bewonder, speel en leer

Betreed Pandasia, een van de mooiste pandaverblijven ter wereld, en ontmoet de reuzenpanda’s. Ervaar de droogte van Australië in het splinternieuwe Koalia en bewonder de koala’s! Sta neus aan neus met de ijsberen, bewonder de kleine Afrikaanse olifant Bumi, ga op avontuur bij de gorilla’s en bespied de bruine beren in Het Berenbos. Hang zelf de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia en geniet van de verrassende familieshows. Ontmoet de meest prachtige dieren van heel dichtbij en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

De natuur roept!

Dus kom chillen bij de koala’s en je klein voelen bij de reuzenpanda’s. Kom jezelf herkennen bij de bonobo's. Want als je denkt dat je alles gezien hebt... kijk dan nog eens goed rond in Ouwehands Dierenpark. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een aankoopbewijs op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte aankoopbewijs vind je een reserveringscode. Met deze code wissel je het ANWB aankoopbewijs in voor een e-ticket van Ouwehands Dierenpark en maak je een reservering voor een gewenste bezoekdatum.

Op je aankoopbewijs staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor Ouwehands Dierenpark:

 • Dinsdag deal tickets: € 6,50 korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 31 maart 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties.  Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal. Klik op de volgende link om een reservering te maken met dinsdag deal tickets: reserveren
 • Zomerweekend tickets: € 6,- korting + een gratis Cornetto ijsje - geldig voor een bezoek van 28 juni t/m 30 juni 2024. Klik op de volgende link om een reservering te maken met zomerweekend tickets: reserveren
 • Reguliere tickets: € 4,- korting - geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2025. Klik op de volgende link om een reservering te maken met reguliere tickets: reserveren.

Aanvullende informatie:

 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen tijdens de reservering bij Ouwehands Dierenpark.
 • Bij de zomerweekend tickets ontvang je na het afronden van de reservering bij Ouwehands Dierenpark een ticket + een voucher. Deze voucher kun je op het park inwisselen voor een Cornetto bij een van de horecapunten. 
 • Dinsdag deal tickets zijn niet geldig op dinsdagen in de schoolvakanties.
 • Je kunt de e-tickets van Ouwehands Dierenpark scannen vanaf je telefoon/tablet of neem ze geprint mee.
 • Het park is rolstoeltoegankelijk. Je kunt bij de ticketcontrole vragen om een rolstoel. De rolstoelen kunnen niet worden gereserveerd. Op=op!
 • In Ouwehands Dierenpark is het toegestaan een hond mee te nemen, mits kort aangelijnd. Het is niet toegestaan een hond mee te nemen in de Theatertent, Het Wad, de kinderboerderij en in de foodcounters van alle parkrestaurants. Per hond betaal je € 5,-  (incl. opruimzakje en koekje). Koop hier alvast een hondenticket
 • Je kunt parkeren op één van de parkeerterreinen. Volg de bewegwijzeringsborden naar Ouwehands Dierenpark. Parkeerkaarten bedragen € 8,- per auto. Koop hier alvast je parkeerticket
 • Busverbinding voor de deur. Bus 50 Utrecht CS – Veenendaal / Wageningen.
 • Op loopafstand (750 meter) van treinstation Rhenen.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.