Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ouwehands Dierenpark

Tot € 6,50 korting

Ouwehands Dierenpark in Rhenen...De natuur roept!

Light Nights 'Treasures of Time' 

In de periode van 13 oktober 2023 t/m 24 februari 2024 vinden de Light Nights plaats in Ouwehands Dierenpark. Laat je in de avonduren verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Een lichtspektakel voor jong en oud.

Wil je Light Nights Treasures of Time bezoeken in de periode van 13 oktober 2023 t/m 24 februari 2024? Klik dan hier.

De natuur roept!

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Pandasia, het leefgebied van de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark. Het is één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Kom kijken naar het jonge Afrikaanse olifantje Bumi. Bumi is inmiddels ruim een jaar oud en speelt erop los. Van blokken hout tot gevlochten brandslangen en fitnessballen, hij weet overal wel raad mee. 

Bespied de bruine beren in Expeditie Berenbos. In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn. Nu hebben ze weer een onbezorgd leven. Ze genieten van een twee hectare groot bosperceel met een waterval, rotsen en een vijver.

Ontdek het bonoboverblijf en de groep mensapen die nu te zien is in Ouwehands Dierenpark. Ga ook op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle.

Sta neus aan neus met de ijsberen! Bij het ijsberenverblijf 'Neus aan Neus'  kun je deze bijzondere dieren van heel dichtbij bewonderen.

Ontmoet al deze prachtige dieren en nog veel meer in Ouwehands Dierenpark. Leer meer over hun natuurlijke leefgebied en de bedreiging van wilde soortgenoten. En wat jij kun jij eigenlijk doen om deze dieren te beschermen? 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een aankoopbewijs op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte aankoopbewijs vind je een reserveringscode. Met deze code wissel je het ANWB aankoopbewijs in voor een e-ticket van Ouwehands Dierenpark en maak je een reservering voor een gewenste bezoekdatum.

Op je aankoopbewijs staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor Ouwehands Dierenpark:

 • Dinsdag Deal tickets: € 6,50 korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 31 maart 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties.  Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal. Klik op de volgende link om een reservering te maken met dinsdag deal tickets: reserveren
 • Reguliere tickets: € 4,- korting - geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2024. Klik op de volgende link om een reservering te maken met reguliere tickets: reserveren.

Aanvullende informatie

 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen tijdens de reservering bij Ouwehands Dierenpark.
 • Dinsdag deal tickets zijn niet geldig op dinsdagen in de schoolvakanties.
 • Je kunt de e-tickets van Ouwehands Dierenpark scannen vanaf je telefoon/tablet of neem ze geprint mee.
 • Het park is rolstoeltoegankelijk. Je kunt bij de ticketcontrole vragen om een rolstoel. De rolstoelen kunnen niet worden gereserveerd. Op=op!
 • In Ouwehands Dierenpark is het toegestaan een hond mee te nemen, mits kort aangelijnd. Het is niet toegestaan een hond mee te nemen in de Theatertent, Het Wad, de kinderboerderij en in de foodcounters van alle parkrestaurants. Per hond betaal je € 5,-  (incl. opruimzakje en koekje).
 • Je kunt parkeren op één van de parkeerterreinen. Volg de bewegwijzeringsborden naar Ouwehands Dierenpark. Parkeerkaarten bedragen € 8,- per auto.
 • Busverbinding voor de deur. Bus 50 Utrecht CS – Veenendaal / Wageningen.
  Op loopafstand (750 meter) van treinstation Rhenen.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.