Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Speelland Beekse Bergen

25% korting

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Spannende attracties en volop zonnestralen!

Bij Speelland Beekse Bergen beleef je een heerlijke dag buiten vol speelplezier en waterpret. Zo halen de kids op het parcours van de Big Wheels het enige echte Speelland rijbewijs en gaan ze voor snelheid in de Waverider. Voor de echte waaghalzen is er de AquaShuttle, een spannende glijbaan waarbij je gelanceerd wordt op het water. Durf jij het aan?
Ontdek meer attracties op beeksebergen.nl/spelen.

Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Lake Resort Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het nieuwe zwembad of ga vissen in het Victoriameer. Daarna samen een potje voetballen? Op deze locatie omgeven door bos en water hoef je je geen moment te vervelen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het park. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering te plaatsen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Voor de veiligheid zijn huisdieren niet toegestaan, hulphonden zijn wel toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Speelland Beekse Bergen beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 6,- en zijn via de website van Speelland Beekse Bergen te bestellen. Klik op de volgende link voor meer informatie: parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.