Naar artikel

Speelland Beekse Bergen

25% korting

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Speelland Beekse Bergen

Zin in spectaculaire speelfun en spetterende waterpret? Bij Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water. Klimmen en klauteren kan op de enorme ballenberg. En het enige echte Speelland rijbewijs behaal je op de Safari Buggybaan. Terwijl de kids meedansen met Djambo of zich vermaken in de verschillende attracties, kun je als ouder heerlijk bijkomen op het terras of zandstrand. Met het hele gezin genieten! 

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Lake Resort Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het nieuwe zwembad of ga vissen in het Victoriameer. Daarna samen een potje voetballen? Op deze locatie omgeven door bos en water hoef je je geen moment te vervelen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Speelland Beekse Bergen voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/tickets voor een bezoekdatum. Op het ANWB Ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van je ANWB Ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Voor de veiligheid zijn huisdieren niet toegestaan, hulphonden zijn wel toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Speelland Beekse Bergen beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 6,- en zijn via de website van Speelland Beekse Bergen te bestellen. Klik op de volgende link voor meer informatie: parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Speelland Beekse Bergen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.