Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Leuke uitjes met oma en opa

Een dagje naar het museum, unieke bloemen en planten spotten in de botanische tuin of naar de dierentuin. Deze uitjes zijn een gegarandeerd succes bij de (klein)kinderen.

En wat is er leuker om als opa of oma je kleinkinderen mee te nemen op stap? Wij hebben wat tips!

Het Spoorwegmuseum

Stap in het rijtuig van de Koninklijke Familie. Maak een spannende rit in het donker langs levensgrote stalen monsters. In het Stoomtheater nemen acteurs je mee naar het tijdperk van de Oriënt Express. En in De Vuurproef, een prijswinnende 4D-simulator, bestuur je zelf een trein!

Avonturenboerderij Molenwaard

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij.

Ouwehands Dierenpark

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en hun jong Fan Xing in Pandasia, het leefgebied van de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark. Het is één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Safaripark Beekse Bergen

Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en laat je verrassen door de dieren langs de oevers.

Speelland Beekse Bergen

Zin in spectaculaire speelfun en spetterende waterpret? Bij Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water.

Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en allerlei doe-dingen. Maak een ontdekkingsreis door ons land. 

Industrieel Museum Zeeland

Een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland is een must voor de echte industrie- en techniekliefhebber. Maar meer nog worden kinderen en volwassen die ‘niks met industrie hebben’ enthousiast met een collectie, activiteiten en interactieve opstellingen

Bloemenpark Appeltern

Bij Bloemenpark Appeltern, voorheen De Tuinen van Appeltern, vind je naast de lentepracht, ook alle informatie over tuinieren, tuinaanleg, de laatste tuintrends en nog veel meer! Met meer dan 200 voorbeeldtuinen, is Bloemenpark Appeltern, de plek voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren. 

Ook leuk