Met je creditcard op vakantie

Met je creditcard op vakantie

  • Betaalgemak op reis
  • Handig bij onvoorziene uitgaven
  • Snel door de tolpoortjes
Bekijk onze creditcards

Op vakantie met de ANWB Visa Card

Onbezorgd genieten

Je kunt lang niet overal gebruik maken van je bankpas. Dat geldt niet alleen voor landen buiten Europa. Ook binnen Europa is het erg handig om een creditcard op zak te hebben. Met je creditcard ben je snel door de tolpoorten, kun je een auto huren en vang je als het nodig is onvoorziene uitgaven zoals ziekenhuiskosten gemakkelijk op.

Daarnaast is een creditcard veelal onmisbaar bij het boeken van een hotel, het kopen van vliegtickets, het aanvragen van een visum nog veel meer ter voorbereiding van je reis. Lees hier meer over waarom een creditcard onmisbaar is op vakantie of bekijk direct de verschillende ANWB creditcards.

Bekijk onze Creditcards

Waarom een ANWB Creditcard handig is

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie

Onverwacht een extra overnachting? Ziekenhuiskosten in het buitenland? Met je ANWB creditcard heb je altijd geld achter de hand in geval van nood. 

Creditcard bij noodgevallen

Vakantie boeken

Vakantie boeken

Een creditcard is onmisbaar bij het online boeken van je vakantie. Lees hieronder meer over de voordelen van een creditcard bij het kopen van vliegtickets of het boeken van een hotel.

Vliegtickets kopen | Hotel boeken

Handig in de voorbereiding

Handig in de voorbereiding

Al je aankopen met jouw ANWB Creditcard zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Handig voor de aanschaf van je nieuwe camera, ski’s of andere zaken ter voorbereiding op je vakantie.

Aankoopverzekering

Creditcard en Corona

Creditcard en Corona

Heb je besloten om lekker op vakantie te gaan, kun je nergens met contant geld betalen, want tja….Corona. Hoe je ANWB Creditcard in deze en andere situaties van pas komt, leggen we je graag uit.

Meer informatie

ANWB Creditcards

Wereldwijd betaalgemak

De creditcards bieden veel voordelen. Bekijk snel welke creditcard het beste bij jou past.