Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Creditcard

  • Vrijwel al je aankopen zijn verzekerd (ook souvenirs)
  • Altijd extra geld op zak
  • Sneller door tolpoortjes
Bekijk onze creditcards 

Voor al je vakantie uitspattingen!

Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Laat de voorpret maar beginnen! Waar ga je naartoe; wat neem je mee; wie neem je mee? En niet onbelangrijk wanneer ga je? Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de ANWB Creditcard vlieg je zo door die voorbereiding heen. Of het nu het boeken van die reis is, huren van een auto of het kopen van die nieuwe koffer.

Eenmaal op vakantie is je ANWB Creditcard de best geaccepteerde en makkelijkste manier van betalen. De ANWB Visa Silver en Gold Card bieden daarnaast extra zekerheid. Want pech hebben we allemaal wel eens, ook op reis. 

Lees hieronder snel verder over het gebruik en de voordelen van de ANWB Creditcard. Heb je nog geen ANWB Creditcard? Bekijk dan welke bij jou past en vraag hem aan. 

Vakantie voorbereiding 

Zoeken, boeken en inpakken... Er komt heel wat kijken bij een vakantie. Je zou er bijna gestrest van raken. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Met je ANWB Creditcard gaan de voorbereidingen een stuk soepeler. Lees hier meer over hoe je onbezorgd je vakantie voorbereidt met je creditcard.

Creditcard gebruik op vakantie 

In de zon op een terras, op zoek naar dat éne souvenir of op ontdekkingstocht in een stad. Met je ANWB Creditcard zit je goed. Met je creditcard op zak is je vakantie nog vrijer en onbezorgder. Heb jij er ook al zo'n zin in? Lees hier meer over het gebruik van je creditcard op vakantie.

Kies welke creditcard bij je past 

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Bekijk dan snel welke bij jou past en vraag hem aan.

Vakantie extra's ANWB Visa Silver en Gold Card 

Extra verzekerd zijn, noodgeld op reis, 24/7 hulp en méér. Dat voelt goed!

Goed voorbereid op vakantie 

Dit jaar ontspannen vertrekken naar je bestemming? In de ANWB Reiswijzer vind je per land alle informatie om goed voorbereid op pad te gaan. Check ‘m voor vertrek!