Extra Card

Extra Card

De Extra Card is handig voor je partner of gezinslid. De uitgaven via de Extra Card worden meegerekend binnen de bestedingslimiet van de Hoofd Card.

Nu aanvragen

Extra Card

Met een Extra Card kan ook iemand anders, bijvoorbeeld je partner gebruik maken van alle gemakken en voordelen van een creditcard.

Je kunt alleen een Extra Card aanvragen als je al een ANWB Creditcard hebt. Heb je nog geen ANWB Creditcard?

Zo werkt een Extra Card

Een Extra Card is een tweede creditcard waarmee je van alle voordelen geniet als van je huidige ANWB Creditcard, oftewel de Hoofdcard. Zo kun je wereldwijd gemakkelijk betalen, veilig online shoppen en heb je de zekerheid van Aflevergarantie en Aankoopverzekering. De bestedingslimiet van je huidige ANWB Creditcard blijft hetzelfde als je een Extra Card aanvraagt. Je maakt met twee passen gebruik van een gezamenlijk bestedingslimiet. 

Je kunt de aankopen van beide passen terugvinden in je rekeningoverzicht in Mijn Card Online en de ANWB Creditcard App. Je kunt ook heel overzichtelijk zien welke aankopen met welke pas zijn gedaan.

Wie kan gebruikmaken van de Extra Card?

Een tweede creditcard kan erg handig zijn, onder andere voor je gezin. Je kunt de Extra Card eigenlijk voor voor iedereen aanvragen, zolang deze persoon 18 jaar of ouder is. Zo kan bijvoorbeeld je partner of je kind ook gebruik maken van de voordelen van een creditcard. Wil je de naam van je partner of kind op de kaart? Dat is mogelijk. Diegene wordt overigens niet bij het BKR aangemeld, het betreft namelijk jouw krediet.

Kosten en levering

Als de Extra Card apart wordt aangevraagd (omdat je al een ANWB Card hebt) kost de Extra Card € 16,- per jaar bij een ANWB Visa Classic Card en € 4,50 bij een ANWB Visa Silver Card. Bij de ANWB Visa Gold Card zit de Extra Card er al bij inbegrepen en betaal je dus niets extra. Je vraagt de Extra Card direct aan bij International Card Services (ICS), die de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards verzorgt. De levering van een Extra Card duurt gemiddeld 3 weken. Dit is wel afhankelijk van hoe snel de post wordt geleverd.

Extra Creditcard aanvragen

Controleer of het adres van de volgende pagina begint met https://www.icscards.nl