Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden staat volop in de belangstelling. Rijd je elektrisch of stap je binnenkort over? Lees hier alles wat je moet weten over elektrisch rijden.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder: begin 2016 werden er ruim 91.000 elektrische auto's geteld op de Nederlandse wegen. Rijden met elektrische aandrijving is de toekomst.

De ANWB stimuleert de ontwikkeling om schoner te gaan rijden en daarom bieden we hier dé plek om al je informatie en advies in te winnen. We zetten de mogelijkheden en voor- en nadelen voor je op een rij en maken ons in de politiek hard om het elektrisch rijden betaalbaar te maken. Én: we zorgen voor een laadpaal en laadpas, als je de keuze voor een elektrische auto hebt gemaakt.

Welke elektrische auto's zijn er?

Welke elektrische auto's zijn er?

Steeds meer automerken zijn bezig met de productie van elektrische auto's. Hier vindt u een overzicht van het elektrische aanbod.

Hoe werkt opladen van je elektrische auto?

Hoe werkt opladen van je elektrische auto?

Tanken met een elektrische auto doe je bij een laadpaal. Hoe werkt een laadpaal? Wat is een laadpas en kan ik een laadpaal aan huis krijgen? Zeven vragen over opladen beantwoord.

Op zoek naar een laadpas?

Vraag hier eenvoudig de (gratis) ANWB Laadpas aan. Direct te gebruiken, laden bij alle beschikbare (snel)laadpunten. Eén rekening voor al je laadbeurten.

Op zoek naar een laadpaal?

Vraag eenvoudig je eigen laadpunt aan; goede kwaliteit, snelle levering en installatie met goede service. 24/7 support.

Meer elektrisch

Wat kost elektrisch rijden?

Wat kost elektrisch rijden?

Je hebt een volle accu voor een paar euro, maar de aanschafprijs is hoog. Wat kost elektrisch rijden nou precies?

Waar staan oplaadpalen?

Waar staan oplaadpalen?

Vind de dichtstbijzijnde oplaadpaal bij jou in de buurt en check of deze beschikbaar is.