Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Venlo - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijles in Venray bij de ANWB

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Zorgeloos je rijbewijs B halen

Woon jij in Venray en wil jij je rijbewijs halen? Bij de ANWB rijschool in Venlo haal jij gegarandeerd je rijbewijs! Uiteraard doe je dit volledig in jouw eigen tempo. Onze ervaren rijcoaches helpen jou op weg zodat je veilig en zorgeloos je rijbewijs haalt!

Hoe werkt het?

Voor de eerste proefles starten we vanaf de ANWB Rijschool in Venlo. Tijdens de verdere rijopleiding halen we je op in Venray. Op basis hiervan maakt de rijchoach een inschatting van de hoeveelheid lessen die je nodig zal hebben. Onze rijinstructeurs hebben een jarenlange ervaring en kunnen jou als geen ander klaarstomen voor het halen van je rijbewijs. Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat bijna iedereen slaagt! Lukt dit toch niet in een keer? Dan bieden wij de ANWB Examengarantie! Hierdoor is jouw eerste herexamen altijd gratis.

Meld je nu aan voor jouw proefles bij de ANWB rijschool in Venlo voor jouw eerste rijles in Venray! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.