Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Venlo

Je theorie examen B oefenen

Ga je binnenkort starten met rijlessen, maar wil je wel eerst je auto theorie op zak hebben? Je kunt je auto theorie oefenen door gebruik te maken van het Trefzeker Theorie pakket van de ANWB. Dit unieke lespakket helpt je om je auto theorie examen te behalen.

Maak je keuze en ga aan de slag

Wil je hier zo snel mogelijk mee aan de slag gaan? Bekijk hieronder de Trefzeker Theorie producten:

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Je theorie examen voor de auto oefenen kan met behulp van de online examentraining. Deze helpt je om je goed voor te bereiden om het komende auto theorie examen, bijvoorbeeld met verkeersborden oefenen. Zo leer je via deze methode op een interactieve wijze en krijg je instructies via 3D-animaties en ingesproken tekst. De training is altijd up-to-date en de meest recente verkeersregels komen hier aan bod. Bovendien leer je altijd van je fouten in de 10 oefenexamens dankzij de foutenanalyse.

Andere opties

Je theorie examen voor de auto in Venlo oefenen, kan ook door alleen een los boek te bestellen en/of toegang aan te vragen voor de online examentraining. Op welke manier jij ook wilt leren, het is allemaal mogelijk bij de ANWB!   

Klassikaal oefenen in Venlo

Is klassikaal leren de meest prettige leerstijl voor je? Voor meer informatie over klassikaal oefenen kun je contact opnemen met de vestiging in Venlo. Je weet dan direct wat de prijzen en trainingstijden zijn. Haal daarom met succes je auto theorie examen in Venlo!