Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Venlo

Volg rijlessen in Venlo

Bij de ANWB Rijschool in Venlo kun je uitstekend terecht als je wilt beginnen met autorijles. De lesmethode van de ANWB helpt jou om de auto onder controle te krijgen en je goed voor te bereiden op het uiteindelijke rijexamen.

De proefles is onderdeel van de cursus

Voordat je daadwerkelijk gaat lessen, krijg je altijd eerst een proefles. In 1,5 uur tijd kun je kennismaken met de rijinstructeur en ga je de weg op zodat er gekeken kan worden hoe bijvoorbeeld jouw voertuigbeheersing is. Na deze les weet je ook direct hoeveel geld je ongeveer kwijt bent aan de lessen en het rijbewijs. Je kunt van start gaan bij de ANWB Rijschool met praktijklessen vanaf 16,5 jaar.

Een handig praktijkinstructieboek

Het eenvoudige maar uitgebreide praktijkinstructieboek is erg fijn om meer ervaring op te doen in de praktijk. Tijdens de lessen wordt er dan ook volop gebruik van gemaakt. De doelen, evaluaties en het huiswerk helpen je om je rijstijl voortdurend te verbeteren, zodat je over een tijdje probleemloos het rijexamen kunt gaan afleggen. Gemakkelijker kan het bijna niet! Des te meer reden om lessen te gaan volgen bij de ANWB.

Hoe ziet een autorijles eruit?

Standaard duurt een auto rijles bij de ANWB 60 minuten, maar als je sneller klaar wilt zijn voor je rijexamen kun je beter kiezen voor een les van 120 minuten. Tijdens de lessen krijg je te maken met pittige verkeerssituaties, zoals rijden in het centrum en op de A73, maar de rijinstructeur naast jou helpt je om te ontspannen en bereid je goed voor op het examen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Hoe ervaren andere cursisten de rijschool van de ANWB? Lees hieronder hun reacties:

Marloes Schellekens, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in de rijlessen bij de ANWB! Ik heb op mijn eigen tempo kunnen lessen, heb veel geleerd, en ook veel gelachen."

Yvo Linssen:

"Erg tevreden! Zeer flexibel en aardig in de omgang. Valt veel te regelen. Nooit een rijles uitgevallen, prima!"