Proefles autorijden in Venlo

Krijg een advies op maat van de ANWB

Voor het behalen van je rijbewijs ben je bij de ANWB Rijschool in Venlo aan het goede adres. Je kunt hier namelijk een proefles autorijden volgen. Tijdens een proefles autorijden in Venlo maak je kennis met onze lesmethode en onze rijinstructeur. Een ideale manier om onze rijschool te proberen!

Wil je alvast een inschatting maken hoeveel lessen er nodig zijn? Kijk dan in onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 10 tot 20 lessen
Vlotte leerling 20 tot 30 lessen
Gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen
Onervaren leerling 40 tot 50 lessen

 

Lesadvies op maat

In 1,5 uur tijd wordt duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn voordat je examen kunt gaan doen. Je gaat een proefrit maken in de auto waarbij wordt gekeken naar je voertuigcontrole en je verkeersinzicht. Uiteraard wordt de les geëvalueerd en weet je na afloop welk lespakket van de ANWB Rijschool het beste bij jou past.

Direct na het volgen van deze les kun jij je rijlessen gaan inplannen. Je moet hiervoor wel 16,5 jaar of ouder zijn. De kosten van de proefles á € 35,- kun je terugkrijgen als je besluit om bij ons de rijlessen te gaan volgen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan