Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Venlo

Krijg een advies op maat van de ANWB

Voor het behalen van je rijbewijs ben je bij de ANWB Rijschool in Venlo aan het goede adres. Je kunt hier namelijk een proefles autorijden volgen. Tijdens een proefles autorijden in Venlo maak je kennis met onze lesmethode en onze rijinstructeur. Een ideale manier om onze rijschool te proberen!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Lesadvies op maat

In 1,5 uur tijd wordt duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn voordat je examen kunt gaan doen. Je gaat een proefrit maken in de auto waarbij wordt gekeken naar je voertuigcontrole en je verkeersinzicht. Uiteraard wordt de les geëvalueerd en weet je na afloop welk lespakket van de ANWB Rijschool het beste bij jou past.

Direct na het volgen van deze les kun jij je rijlessen gaan inplannen. Je moet hiervoor wel 16,5 jaar of ouder zijn. De kosten van de proefles á € 35,- kun je terugkrijgen als je besluit om bij ons de rijlessen te gaan volgen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!