Haal je C1 rijbewijs in Venlo

Wil jij snel en op een veilige manier je camperrijbewijs halen? Kies dan voor ANWB Rijopleiding en haal je c1 rijbewijs in Venlo in slechts twee dagen. Met een compleet camperpakket en begeleiding van ervaren instructeurs zorgen wij dat jij veilig en goed voorbereid zelfstandig de weg op gaat.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Voordat je in Nederland de weg op mag met een camper ben je verplicht om je c1 rijbewijs te halen. Tenminste, als je camper zwaarder is dan 3500 kg. Bij de ANWB begeleiden we jou op weg naar het behalen van je camperrijbewijs en bieden we alles dat jij nodig hebt om snel en op een veilige manier te slagen voor je praktijkexamen.

Snel je rijbewijs c1 halen met het compleet camperpakket

Bij de ANWB bieden we een totaalpakket voor het halen van je camperrijbewijs. Zo omvat het pakket niet alleen studie- en oefenmateriaal voor je theorie-examen, maar ook rijlessen onder begeleiding van een ervaren instructeur en het uiteindelijke CBR praktijkexamen.
Onderstaand de complete inhoud op een rij:

  • Zelfstudiepakket theorie camper bestaande uit drie boeken en 21 uur internettraining
  • 2 CCV theorie-examens:
  • Verkeer & Techniek RV1
  • Administratie R2C
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van een ANWB rijschool

ANWB Rijopleiding is een van de grootste rijopleiders in Nederland en biedt kwaliteit en gemak voor het behalen van je c1 rijbewijs. Met onze unieke lesmethode en begeleiding door ervaren instructeurs heb je bij ons de zekerheid van een goede opleiding en krijg je een persoonlijk lesadvies. Een aanpak waarmee jij al in twee dagen je camperrijbewijs haalt.

Kosten c1 rijbewijs

De kosten voor het c1 rijbewijs bedragen een eenmalig bedrag van 1475 euro, excl. medische keuring en eigen verklaring. Zo betaal je bij ons dus één vast bedrag voor het behalen van je camperrijbewijs en krijg je achteraf niet te maken met allerlei onverwachte kosten.

Meld je aan voor een proefles

Klaar om aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan voor een proefles zodat we je instapniveau kunnen bepalen en kunnen zien hoeveel lessen je nodig hebt. Bel ons voor meer informatie over de kosten van de proefles.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding