Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

OV Compleet voor ZZP

  • Reis met trein, tram, metro, bus en OV-fiets
  • Naast OV ook deelauto's en -scooters
  • Nooit meer saldo laden
Bestel direct 

OV Compleet voor ZZP

Reizen met OV en deelvervoer

Ben je zzp'er en heb je geen eigen auto of reis je voornamelijk met het OV? Dan is de Mobiliteitskaart van de ANWB met OV Compleet dé ideale oplossing voor jou! Gebruik openbaar vervoer, deelmobiliteiten of een OV-fiets, net wat jou op dat moment het beste uitkomt. Je komt altijd op je bestemming en je reist lekker duurzaam.

Aan het einde van de maand ontvang je voor alle reiskosten één verzamelfactuur waarop de btw is uitgesplitst: zo houd je overzicht bij de administratie en btw-aangifte. Dus veel keuze in reismogelijkheden en weinig administratief gedoe.

Hoe werkt het?

Met het OV Compleet pakket gebruik je je kaart om eenvoudig in- en uit te checken, net zoals je dat doet met een OV-chipkaart. Saldo opladen is niet nodig, want het saldo op je kaart wordt automatisch opgeladen. Hier hoef je dus niets voor te doen. Ben je vergeten uit te checken? Geen punt; wij geven je een seintje via een pushbericht in de app. Via Tranzfer kun je internationale treintickets boeken en afrekenen met de kaart.

Deelmobiliteiten

Koppel je ANWB Mobiliteitskaart aan je account van verschillende deelaanbieders zoals Mywheels en Check en activeer je rit of reken af met je mobiliteitskaart. Ook deze kosten worden één keer per maand gefactureerd en zijn terug te vinden in je online dashboard of de app. 


Hoeveel kost het?

Bij het OV-pakket betaal je € 5,50 per maand. Naast betalen voor openbaar vervoer kun je met de kaart ook een deelauto, deelscooter, taxi of OV-fiets gebruiken. Je betaalt alleen wat je verbruikt. Je profiteert automatisch van het daluren tarief.

De abonnementskosten verdien je makkelijk terug omdat de administratie van je reiskosten heel wat eenvoudiger wordt. Zakelijke en privé reizen zijn makkelijk te scheiden. Het registreren van de gemaakte reizen en btw terugvragen zijn door het overzichtelijke dashboard een stuk eenvoudiger. En dat scheelt jou weer tijd!

Maandelijks opzegbaar

Als zzp'er is de ANWB Mobiliteitskaart maandelijks opzegbaar. Verandert jouw situatie en wil je liever een ander pakket? Stap dan eenvoudig over wanneer jij dat wilt. 

OV Compleet pakket

Reizen met OV en deelvervoer

€ 5,50 per kaart per maand

  • Gebruik app
  • Openbaar vervoer
  • OV-fiets
  • Taxi
  • Deelauto
  • Deelscooter
  • Internationale treinreizen
Samenwerking met Shuttel 

Samen met Shuttel hebben wij de nieuwe ANWB Mobiliteitskaarten ontwikkeld waarmee we een eenvoudige oplossing kunnen bieden die ZZP'ers en MKB bedrijven ontzorgt op het gebied van mobiliteit.

ANWB Mobiliteitskaart voor ZZP

Auto | OV | Compleet

Past dit pakket niet bij jouw situatie? We bieden ook nog andere mogelijkheden.

ANWB Mobiliteitskaart OV Compleet mogelijkheden:

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.