Greenwheels

Greenwheels

  • Altijd een auto in de buurt
  • Keuze uit verschillende modellen
  • Geen borg of abonnementskosten
Meer informatie

Greenwheels huren met de ANWB Mobiliteitskaart

Met de mobiliteitskaart kun je ook gebruik maken van Greenwheels. Zonder borg of abonnementskosten kun je eenvoudig een auto huren.

Op de gewenste tijd en plaats reserveer je eenvoudig een deelauto en je betaalt achteraf met de ANWB Mobiliteitskaart. Op ruim 1.700 goed bereikbare locaties staat al deelauto’s voor je klaar.

  • Je betaalt geen abonnementskosten of starttarief
  • Eerste 80 km is standaard inbegrepen
  • Je hoeft geen brandstofkosten te betalen
  • Tarief per uur is € 8,80

Download de Greenwheels App

Om een Greenwheels auto te kunnen reserveren en gebruiken moet je je eenmalig registreren. De dichtstbijzijnde Greenwheels auto zoek je eenvoudig met behulp van de app. 

Onderweg-app in de Google Play Onderweg-app in de App Store


Bekijk de top vijf van veelgestelde vragen over Greenwheels in combinatie met de ANWB Mobiliteitskaart.

In onderstaande video kun je zien hoe je Greenwheels gebruikt met je mobiliteitskaart:

Veelgestelde vragen Greenwheels

Kijk hier voor de instructievideo hoe je een auto kunt huren met uw ANWB Mobiliteitskaart.
Voor autodelen maken we gebruik van Greenwheels. Om een auto te kunnen reserveren moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je zo: 

  • Je ontvangt binnen 3 werkdagen na het bestellen van een ANWB Mobiliteitskaart een email van ons met een activatielink voor Greenwheels. Deze link is 24 uur geldig. Activeer de link volgens de instructies. Als je alle stappen hebt gevolgd, is je account gekoppeld en kun je een auto reserveren met de Greenwheels-app. 
  • Als je activatielink is verlopen, neem je contact op met de Servicedesk tijdens werkdagen +31 (0)30-3040644. We zorgen dan dat je een nieuwe link ontvangt. 

Je activatielink is 24 uur geldig. Als je activatielink is verlopen, neem je contact op met de Servicedesk tijdens werkdagen +31 (0)30-3040644. We zorgen dan dat je een nieuwe link ontvangt.

Met de ANWB Mobiliteitskaart betaal je géén abonnementskosten voor Greenwheels, maar betaal je naar gebruik per uur. Het uurtarief is € 8,80 exclusief BTW per uur, ongeacht welk model auto. Dit is inclusief brandstofkosten. Je kunt kiezen uit diverse modellen. Er wordt per kwartier gerekend.

Je betaalt geen starttarief en er geldt geen minimale afnametijd. Bij een reservering is de eerste 80 km kosteloos inbegrepen. Voor elke extra kilometer boven de 80 km betaal je € 0,35 exclusief BTW. De maximale huurprijs per 24 uur is € 80,- exclusief BTW. Let op: als je moet tanken met je Greenwheels auto gebruik je de Greenwheels tankpas die in de auto ligt. De brandstofkosten zijn inbegrepen in je uurtarief.

Nee, je betaalt geen borg.

Ga naar alle veelgestelde vragen over Greenwheels met betrekking tot de ANWB Mobiliteitskaart.