Hulp voor elektrische voertuigen

Hulp voor elektrische voertuigen

ANWB Zakelijk biedt hulpverlening bij pech met elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen, lege accu’s en problemen met laden.

Meer informatie

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is in opkomst en het aantal elektrische voertuigen op de weg neemt toe. Accu’s van elektrische auto’s worden steeds krachtiger en goedkoper, opladen kan binnen een half uur en het aantal oplaadpunten neemt toe, evenals de actieradius van de elektrische auto. Daarnaast zorgt elektrisch rijden voor een vermindering van de CO2-uitstoot.

Waarom investeren in elektrisch rijden?

Dat elektrisch rijden beter voor het milieu is, weten we allemaal. Dit is ook een van de redenen waarom elektrisch rijden door de overheid wordt gestimuleerd. In het regeerakkoord van de overheid staat dat na 2030 alleen nog maar elektrische auto’s in de handel mogen komen. Ook de ANWB stimuleert de ontwikkeling om schoner te gaan rijden. Help jij je klant al om over te stappen naar elektrisch rijden?  En wil jij je huidige berijders van elektrische voertuigen optimaal faciliteren en ontzorgen? Dan is investeren in kennis over elektrisch rijden een stap in de juiste richting.

ANWB Zakelijk biedt hulp aan elektrische auto’s

ANWB Zakelijk biedt haar dienstverlening ook aan voor elektrische voertuigen. Zo bieden wij de automotive branche en haar toeleveranciers hulp bij pech met elektrische auto’s. Denk hierbij aan elektrische storingen, lege accu’s en problemen met laden. Bij problemen met laadstations, laadpalen of laadinfrastructuur lossen getrainde hulpverleners de problemen veelal op afstand op of komt de Wegenwacht langs.

De Wegenwachten zijn gecertificeerd om hulpverlening te bieden aan automobilisten van elektrische voertuigen. Zo kunnen we voorzien in hulp bij pech of ongevallen met elektrische auto’s. ANWB blijft groeien en internationaal ontwikkelen op het gebied van elektrisch vervoer, geheel in lijn met de behoeften en strategische doelen van onze klanten.

Meer weten over hulp bij elektrische auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.