Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Elektrisch rijden

Wij bieden pechhulpverlening aan elektrische voertuigen.

Meer informatie 

Elektrisch rijden

In Nederland rijden inmiddels bijna 600,000 elektrische auto’s op de weg en naar verwachting groeit dit aantal door naar 1.000.000 in 2025. Er komen steeds meer elektrische modellen op de markt en dankzij het stijgend aantal oplaadpunten wordt elektrisch rijden steeds toegankelijker.

De zakelijke automotive markt heeft elektrisch rijden groot gemaakt

ANWB Zakelijk steunt de transitie naar zero-emissie mobiliteit. Elektrisch rijden zien wij als een belangrijke bouwsteen om deze ambitie waar te maken. In het regeerakkoord van de overheid staat dat na 2030 alleen nog maar elektrische auto's verkocht mogen worden.

Wij zien dat vooral de zakelijke markt elektrisch rijden al vanaf het begin heeft omarmd. Wil jij je berijders van elektrische voertuigen optimaal faciliteren? Dan hoort daar ook het bieden van kwalitatieve voertuighulpverlening bij.

ANWB Zakelijk is je partner voor hulp aan elektrische auto’s

Al onze wegenwachten zijn getraind en gecertificeerd om problemen met elektrische voertuigen en laadpalen op te lossen. Zo bieden wij de automotive branche en haar toeleveranciers uitgebreide hulp bij pech met elektrische auto’s. Denk hierbij aan elektrische storingen, lege accu’s en problemen met laden. Bij problemen met laadstations, laadpalen of laadinfrastructuur lossen getrainde hulpverleners de problemen veelal op afstand op of komt de Wegenwacht langs.

ANWB blijft zich (internationaal) ontwikkelen op het gebied van elektrisch vervoer, geheel in lijn met de behoeften en strategische doelen van onze klanten.

Meer weten over hulp bij elektrische auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Producten en diensten voor jou

Samen innoveren 

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen.

Pechhulpverlening 

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening 

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.

Meer informatie

In 5 stappen weer onderweg 

In Nederland rijden inmiddels ruim 200.000 elektrische auto’s (EV’s). Zo helpt de ANWB Wegenwacht ondernemers van elektrische auto’s met pech onderweg.

Alles over elektrisch rijden 

Lees hier alles over wat je wil weten van elektrisch rijden.

Van Alfen en ANWB 

Samenwerking om Nederland zorgeloos elektrische te laden rijden.