Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Jouw klanten hulp bieden buiten Nederland? Ook in het buitenland helpen wij je klanten weer op weg.

Meer informatie

Internationale pechhulpverlening

Waarom internationale pechhulp?

Niet alleen in Nederland staan automobilisten met pech langs de weg, ook in het buitenland komt het voor dat je berijder met pech staat. Zo gaan er elke zomer miljoenen Nederlanders met de auto op vakantie. De ANWB helpt dan elk jaar ruim 80.000 gestrande automobilisten weer op weg in het buitenland. Als autofabrikant, importeur, leasemaatschappij, fleetowner of verhuurbedrijf wil je voorkomen dat je berijders met pech staan in het binnenland, maar ook in het buitenland. Want, ook in het buitenland wil je je berijders ontzorgen.

Internationale pechhulp van ANWB Zakelijk

Om de ANWB service ook in het buitenland volgens onze kwaliteitsstandaard aan te kunnen bieden, werken wij onder de naam ARC Europe. Samen met 40 zusterorganisaties, waaronder ADAC (Duitsland), AA (Verenigd Koninkrijk), TCB (België), ÖAMTC (Oostenrijk), TCS (Zwitserland), ACI (Italië) en RACE (Spanje) vallen wij onder de ARC Europe Group. Deze samenwerking met zusterclubs maakt het mogelijk om op grote schaal te opereren, innoveren en ervaringen en data te delen waarmee ANWB Zakelijk ook haar lokale dienstverlening kan verbeteren.

ARC Europe Group is marktleider in Europa op het gebied van pechhulpverlening aan de automotive branche. In een tijdperk waarin technologie heeft geleid tot verbeterde communicatie, digitalisering en real-time diensten, staat ARC Europe voor voortdurende innovatie.

Heb je vragen over internationale pechhulp of wil je weten hoe ANWB Zakelijk je hierbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.