Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Ook in het buitenland helpen we jouw berijder weer snel op weg.

Meer informatie

Internationale pechhulpverlening

Waarom internationale pechhulp?

Niet alleen in Nederland staan automobilisten met pech langs de weg, ook in het buitenland komt het voor dat je berijder pech krijgt. De ANWB helpt elk jaar ruim 80.000 gestrande automobilisten weer op weg in het buitenland. Als autofabrikant, importeur, leasemaatschappij, fleetowner of verhuurbedrijf wil je voorkomen dat je berijders met pech staan, ook in het buitenland.

Internationale pechhulp van ANWB Zakelijk

Om onze service volgens onze kwaliteitsstandaard ook internationaal aan te bieden, vallen wij onder de ARC Europe Group. Zo kunnen wij samenwerken met met 40 zusterorganisaties, waaronder ADAC (Duitsland), AA (Verenigd Koninkrijk), TCB (België), ÖAMTC (Oostenrijk), TCS (Zwitserland), ACI (Italië) en RACE (Spanje).

ARC Europe Group is marktleider in Europa op het gebied van pechhulpverlening aan de automotive branche. In een tijdperk waarin technologie heeft geleid tot verbeterde communicatie, digitalisering en real-time diensten, staat ARC Europe voor voortdurende innovatie.

De samenwerking met zusterclubs maakt het mogelijk om op grote schaal te opereren, innoveren en ervaringen en data te delen waarmee ANWB Zakelijk ook haar lokale dienstverlening kan verbeteren. Daarnaast hebben wij drie steunpunten in Europa. Vanuit München, Lyon en Barcelona worden je berijders geholpen door Nederlands sprekende medewerkers.

Heb je vragen over internationale pechhulp of wil je weten hoe ANWB Zakelijk je hierbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Producten en diensten voor jou

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen. 

Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Personenhulpverlening

Personenhulpverlening

24 uur per dag, waar ook ter wereld bieden wij personenhulp verlening. Wij dragen hiermee bij aan je klanttevredenheid. 

Meer informatie

Pechhulp wordt steeds internationaler

Pechhulp wordt steeds internationaler

8 Europeses automobiel-clubs verenigden zich ruim 25 jaar geleden in ARC Europe om hun krachten te bundelen.

Van pechhulpverlening naar mobiliteits-dienstverlening

Van pechhulpverlening naar mobiliteits-dienstverlening

ANWB zakelijk draagt al ruim 20 jaar bij aan de klantbeloftes van haar businesspartners.

Sixt autoverhuur en ANWB

Sixt autoverhuur en ANWB

Samenwerking vooral gericht op internationale ondersteuning. Samen optrekken in verdere markt ontwikkelingen.