Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Wij bieden pechhulpverlening aan elektrische voertuigen.

Meer informatie

Elektrisch rijden

In Nederland rijden al ruim 300.000 elektrische auto’s op de weg en naar verwachting groeit dit aantal door naar 1.000.000 in 2025. Er komen steeds meer elektrische modellen op de markt en dankzij het stijgend aantal oplaadpunten wordt elektrisch rijden steeds toegankelijker.

De zakelijke markt heeft elektrisch rijden al omarmd

ANWB Zakelijk steunt de transitie naar zero-emissie mobiliteit. Elektrisch rijden zien wij als een belangrijke bouwsteen om deze ambitie waar te maken. Dit is ook een van de redenen waarom elektrisch rijden door de overheid wordt gestimuleerd. In het regeerakkoord van de overheid staat dat na 2030 alleen nog maar elektrische auto’s in de handel mogen komen.

Wij zien dat vooral de zakelijke markt elektrisch rijden al vanaf het begin heeft omarmd. Wil jij je berijders van elektrische voertuigen optimaal faciliteren? Dan is investeren in kennis over elektrisch rijden een stap in de juiste richting.

ANWB Zakelijk biedt hulp aan elektrische auto’s

Al onze wegenwachten zijn getraind en gecertificeerd om problemen met elektrische voertuigen en laadpalen op te lossen. Zo bieden wij de automotive branche en haar toeleveranciers uitgebreide hulp bij pech met elektrische auto’s. Denk hierbij aan elektrische storingen, lege accu’s en problemen met laden. Bij problemen met laadstations, laadpalen of laadinfrastructuur lossen getrainde hulpverleners de problemen veelal op afstand op of komt de Wegenwacht langs.

ANWB blijft zich (internationaal) ontwikkelen op het gebied van elektrisch vervoer, geheel in lijn met de behoeften en strategische doelen van onze klanten.

Meer weten over hulp bij elektrische auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Producten en diensten voor jou

Samen innoveren

Samen innoveren

In de automotive markt vindt een verschuiving plaats van de auto richting mobiliteit. Samen met partners ontdekken we kansen om te innoveren.

Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.

Meer informatie

In 5 stappen weer onderweg

In 5 stappen weer onderweg

Zo helpt ANWB iedereen met een elektrische auto weer snel op weg.

Alles over elektrisch rijden

Alles over elektrisch rijden

Lees hier alles over wat je wil weten van elektrisch rijden.

Van Alfen en ANWB

Van Alfen en ANWB

Samenwerking om Nederland zorgeloos elektrische te laden rijden.