Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klantverhalen

Lees hier over de samenwerking met onze business partners.

Meer informatie 

Klantverhalen

Samenwerking met partners van ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk is actief in de brede zakelijke markt van personen- en voertuighulpverlening tot mobiliteitsdienstverlening. Wij werken al jaren samen met fabrikanten en importeurs, leasemaatschappijen, fleetowners, verhuurmaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen.

Arne de Greeff - Manager verkoop ANWB Zakelijk: Wij zijn trots dat we met veel verschillende mobiliteitspartijen succesvol samenwerken op het gebied van personen- en voertuig hulpverlening.”

Lees de verhalen van onze business partners over hoe de ANWB bijdraagt aan de ‘customer journey’ van hun klanten.

Alfen - Marc Boer 

Voor de divisie ‘EV-Oplaadpunten’ heeft Alfen een contract afgesloten met de ANWB. Niet alleen voor Nederland, maar via ARC Europe meteen voor internationale ondersteuning.

VGZ - Ingrid van Vugt 

30 jaar, zo lang loopt de relatie tussen Coöperatie VGZ en de ANWB al. Coöperatie VGZ biedt - via de aanvullende verzekering –hulpverlening in het buitenland . Deze hulp levert de ANWB Alarmcentrale.

Enterprise Rent-A-Car - Katrin Polack en Jeroen Snoek 

Klanten die een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car kunnen deze terugbrengen waar en wanneer ze dat willen én ze krijgen 24/7 pechhulp. En voor dit laatste onderdeel heeft Enterprise Rent-A-Car al jaren een zakelijke relatie met de ANWB.

ALD Automotive - Ed Salomons 

ALD Automotive werkt samen met de ANWB vanwege dezelfde professionele instelling. ALD Automotive straalt in alles professionaliteit en klantgerichtheid in mobiliteit uit en wil een betrouwbare partner op het vlak van pechhulp.

Volvo - Marjan de Ridder 

‘Designed around you’, zo luidt de strategie van Volvo waarin de mens meer dan ooit centraal staat. In deze strategie heeft Volvo in ANWB Zakelijk een waardige partner gevonden die inmiddels ruim 16 jaar bestaat.

Jaguar - Denise Koppendraaier 

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij Jaguar Land Rover staat één kernkwaliteit boven aan het lijstje: de organisatie neemt alleen genoegen met het allerbeste. Bij een premium product en premium klanten hoort een premium roadside assistance.

Hyundai - Renzo Gruijters 

Hyundai Motor Nederland biedt pechhulpservice van ANWB Zakelijk als onderdeel van het after- sales service pakket. Sinds januari 2022 maken zij hierbij gebruik van de digitale intake-toepassing voor pechmeldingen.