Klantverhalen

Klantverhalen

Lees hier over de samenwerking met onze business partners.

Meer informatie

Klantverhalen

Samenwerking met partners van ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk is actief in de brede zakelijke markt van personen- en voertuighulpverlening tot mobiliteitsdienstverlening. Wij werken al jaren samen met fabrikanten en importeurs, leasemaatschappijen, fleetowners, verhuurmaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. 

Arne de Greeff - Manager verkoop ANWB Zakelijk: Wij zijn trots dat we met veel verschillende mobiliteitspartijen succesvol samenwerken op het gebied van personen- en voertuig hulpverlening.”

Lees de verhalen van onze business partners over hoe de ANWB bijdraagt aan de ‘customer journey’ van hun klanten.

De klantverhalen

BMW - Willem Willemse

BMW - Willem Willemse

BMW Group Nederland werkt sinds 2015 samen met de ANWB voor pechhulpverlening. Alle BMW, MINI en BMW Motorrad voertuigen hebben standaard 5 jaar pechhulp na de datum van de eerste toelating.

Alfen - Marc Boer

Alfen - Marc Boer

Voor de divisie ‘EV-Oplaadpunten’ heeft Alfen een contract afgesloten met de ANWB. Niet alleen voor Nederland, maar via ARC Europe meteen voor internationale ondersteuning.

Sixt Autoverhuur - Arno van den Akker

Sixt Autoverhuur - Arno van den Akker

De relatie tussen Sixt en de ANWB dateert al van 2009. Het contract tussen beide partijen is vanaf het begin gericht op internationale ondersteuning, die in de loop der jaren alleen maar is toegenomen.

ALD Automotive - Ed Salomons

ALD Automotive - Ed Salomons

ALD Automotive werkt samen met de ANWB vanwege dezelfde professionele instelling. ALD Automotive straalt in alles professionaliteit en klantgerichtheid in mobiliteit uit en wil een betrouwbare partner op het vlak van pechhulp.

Volvo - Marjan de Ridder

Volvo - Marjan de Ridder

‘Designed around you’, zo luidt de strategie van Volvo waarin de mens meer dan ooit centraal staat. In deze strategie heeft Volvo in ANWB Zakelijk een waardige partner gevonden die inmiddels ruim 16 jaar bestaat.

Jaguar - Denise Koppendraaier

Jaguar - Denise Koppendraaier

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij Jaguar Land Rover staat één kernkwaliteit boven aan het lijstje: de organisatie neemt alleen genoegen met het allerbeste. Bij een premium product en premium klanten hoort een premium roadside assistance.

VGZ - Ingrid van Vugt

VGZ - Ingrid van Vugt

30 jaar, zo lang loopt de relatie tussen Coöperatie VGZ en de ANWB al. Coöperatie VGZ biedt - via de aanvullende verzekering –hulpverlening in het buitenland . Deze hulp levert de ANWB Alarmcentrale.

International Car Lease Holding - Bas Priebee

International Car Lease Holding - Bas Priebee

International Car Lease Holding (ICLH) bouwt hard aan voortgaande groei in alle sectoren van het bedrijfsleven. De relatie met de ANWB werd begin 2019 uitgebreid van nationale hulpverlening naar Europese ondersteuning.

Enterprise Rent-A-Car - Katrin Polack en Jeroen Snoek

Enterprise Rent-A-Car - Katrin Polack en Jeroen Snoek

Klanten die een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car kunnen deze terugbrengen waar en wanneer ze dat willen én ze krijgen 24/7 pechhulp. En voor dit laatste onderdeel heeft Enterprise Rent-A-Car al jaren een zakelijke relatie met de ANWB.