Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Partnerships

Samen met partners ontdekken we kansen om te innoveren binnen het thema mobiliteit.

Meer informatie 

Samen innoveren in mobiliteit

Ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit

In de automotive markt vindt een verschuiving plaats van auto richting algemene mobiliteit. We reizen steeds flexibeler dankzij slimme reisoplossingen en er komt steeds meer aandacht voor de mogelijkheden die data biedt met behulp van connected services.

De omvang van het totale wagenpark in Nederland groeit en met name het aantal elektrische voertuigen. Ondanks steeds meer preventiemaatregelen stijgt het pechaanbod ook de laatste jaren. Daarnaast komen er diensten op de markt die frictieloos reizen mogelijk maken, zoals Mobility as a Service (MaaS). Door technologische ontwikkelingen in en rond de auto verschuiven we van reactieve pechhulpverlening naar het voorspellen en voorkomen van pech. Ofwel van pech naar mobiliteit. Mobiliteitsdiensten als onderhoud en fleetmanagement worden de standaard.

Innoveren met ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen met hen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen. Samen met partners initiëren wij samenwerkingsmogelijkheden in het zakelijke domein en ontwikkelen wij op basis van deze samenwerking nieuwe concepten voor onze klanten binnen het thema mobiliteit. Zo werken wij op dit moment aan connected car oplossingen, optimalisatie van de online klantomgeving en de realisatie van platformen gericht op Car as a Service (CaaS) en MaaS.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze succesvolle innovatie trajecten?

Slim algoritme helpt ANWB Alarmcentrale 

Dankzij ‘First Time Right’ worden klanten sneller geholpen én besparen we kosten. Het slimme algoritme bepaalt snel het beste hulpscenario.

Data verzamelen voorkomt pech onderweg 

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn we steeds beter in staat om grote hoeveelheden data te verwerken. 

Automatische noodmelding 

Dankzij de connected technologie komen er allerlei nieuwe toepassingen om voertuigen op afstand te monitoren. Eén daarvan is First Notification of Loss (FNOL).

Producten en diensten voor jou

Pechhulpverlening 

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening 

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.