Partnerships

Partnerships

Samen met partners ontdekken we kansen om te innoveren binnen het thema mobiliteit.

Meer informatie

Samen innoveren in mobiliteit

Ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit

In de automotive markt vindt een verschuiving plaats van auto richting algemene mobiliteit. We reizen steeds flexibeler dankzij slimme reisoplossingen en er komt steeds meer aandacht voor de mogelijkheden die data biedt met behulp van connected services.

Door preventiemaatregelen daalt het pechaanbod de laatste jaren. De omvang van het totale wagenpark in Nederland stagneert en het aantal elektrische voertuigen blijft stijgen. Daarnaast komen er diensten op de markt die frictieloos reizen mogelijk maken, zoals Mobility as a Service (MaaS). Door technologische ontwikkelingen in en rond de auto verschuiven we van reactieve pechhulpverlening naar het voorspellen en voorkomen van pech. Ofwel van pech naar mobiliteit. Mobiliteitsdiensten als onderhoud en fleetmanagement worden de standaard.

Innoveren met ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen met hen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen. Samen met partners initiëren wij samenwerkingsmogelijkheden in het zakelijke domein en ontwikkelen wij op basis van deze samenwerking nieuwe concepten voor onze klanten binnen het thema mobiliteit. Zo werken wij op dit moment aan connected car oplossingen, optimalisatie van de online klantomgeving en de realisatie van platformen gericht op Car as a Service (CaaS) en MaaS.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze succesvolle innovatie trajecten?

Innovatie en partnership

Innovatie en partnership

"CAAS (Car as a Service) is een belangrijke business pijler van de ANWB. Van hieruit worden diverse proposities - samen met onze business partners - ontwikkeld. Want samen kom je verder."

Innovatie hoog op agenda

Innovatie hoog op agenda

"Het innovatieprogramma van de ANWB draait om vernieuwen, veranderen en verbeteren. Hierbij staat de klantbehoefte altijd centraal. Zo kun je inspelen op de dynamiek van de mobiliteitsmarkt."

Big data

Big data

"Ontwikkelingen op het gebied van big data gaan razendsnel. Met behulp van deze big data toepassingen wordt de pechhulp dienstverlening continu verbeterd en geoptimaliseerd."

Producten en diensten voor jou

Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.

Personenhulpverlening

Personenhulpverlening

24 uur per dag, waar ook ter wereld bieden wij personenhulp verlening. Wij dragen hiermee bij aan je klanttevredenheid.