Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Pechhulp op maat. Speciaal voor bedrijven in de automotive branche. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Meer informatie

Pechhulpverlening

Autopech komt altijd ongelegen, en toch overkomt het de besten. Vooral op snelwegen kan het behoorlijk stressvol en zelfs gevaarlijk zijn om stil te staan met pech. Daarom is het van belang dat je berijder professionele pechhulpverlening krijgt als de nood hoog is, zodat zij snel hun reis weer kunnen voortzetten.

Waarom is pechhulp belangrijk?

Als autofabrikant, importeur, leasemaatschappij, fleetowner of verhuurbedrijf is je belangrijkste uitdaging om je klanten snel en deskundig van dienst te zijn. Onderzoek toont aan dat 55% van de automobilisten in 5 jaar met pech langs de weg heeft gestaan (ANWB-onderzoek onder haar leden). Als een automobilist niet is aangesloten bij een pechhulporganisatie dan heb je als leverancier weinig grip op het ontzorgen van je berijder. En dat terwijl klanttevredenheid en efficiëntie juist hoog op je agenda staan.

De belangrijkste voordelen van het aanbieden van pechhulp zijn:

  • Je berijder snel weer op weg helpen
  • Je klant van de allerbeste service voorzien
  • Tevreden klanten die zorgeloos onderweg zijn

Pechhulp van ANWB Zakelijk

Bij ANWB Zakelijk kun je terecht voor pechhulp op maat. Hulpverlening is de kern van onze organisatie en wij zijn erop gericht om berijders snel te voorzien van de beste hulp bij pech. Snelheid, kennis en deskundigheid zijn in de meeste gevallen de belangrijkste wensen van onze grootzakelijke klanten. In 90% van de pechgevallen helpt ANWB Zakelijk de berijder direct weer op weg.

Alles wordt steeds meer digitaal, efficiënter en passend bij de verwachting van de eindgebruiker. Ook ANWB Zakelijk speelt hierop in. Zo kan je berijder digitaal pech melden en weet een berijder altijd wanneer de Wegenwacht arriveert dankzij een track & trace code. Al deze informatie over pechmeldingen van je berijders zijn online inzichtelijk. Zo ben je altijd real-time op de hoogte van de pechmeldingen van je klanten.

Verlengde dekkingsprogramma’s

Met elkaar kijken we hoe we ook na het verlopen van de mobiliteitsgarantie je berijders alsnog van de beste service kunnen voorzien. Zo bieden wij verlengde dekkingsprogramma’s en zorgen we er samen voor dat zij altijd genieten van het beste onderhoud en de beste hulp bij pech.

Berging en transport

Voor berging, transport en vervangend vervoer werkt ANWB Zakelijk samen met dochteronderneming Logicx.  Net als onze pechhulp staat Logicx 24/7 klaar voor je berijders. Logicx heeft een eigen meldkamer, een eigen vloot met voertuigen van verschillende merken en modellen, een geavanceerd reserveringssysteem én een landelijk dekkend partnernetwerk inclusief eigen vestigingen. Logicx biedt de helpende hand bij:

  • Lichte- en zware berging
  • Transport
  • Vervangend vervoer
  • Sleephulp

Met 60% marktaandeel op het gebied van pechhulpverlening aan de automotive branche, biedt de ANWB haar grootzakelijke klanten op maat gemaakte oplossingen. Met onze eigen ANWB Zakelijke Alarmcentrale, meer dan 800 Wegenwachten en een uitgebreid internationaal netwerk staan wij 24/7 klaar om jou en je berijders te helpen.

Meer weten over pechhulp van ANWB Zakelijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.