Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Groot Zakelijk

Mobiliteitsdiensten op maat voor de grootzakelijke markt. Benieuwd wat ANWB Zakelijk voor jouw bedrijf kan betekenen?

Meer informatie 

Waarmee kunnen we jou helpen?

Zorgeloos onderweg

ANWB zakelijk biedt een breed scala aan mobiliteitsdiensten voor autofabrikanten, lease- en verhuurmaatschappijen en wagenparkbeheerders. Dit doen we nationaal maar ook internationaal dankzij ons Europese netwerk. Met onze digitale innovaties verbeteren wij de ervaring van jouw berijder en helpen hen weer snel op weg.

Je wilt tevreden berijders, ook als zij hun reis onverwachts niet kunnen vervolgen. We leveren hulpverlening aan jouw berijders in de breedste zin van het woord. Bij pech langs de weg zowel in binnen- als buitenland, maar ook bij problemen door ziekte of een ongeval. Met ruim 900 wegenwachten en ons Customer care center levert ANWB Zakelijk de beste hulp zodat jouw berijder altijd zorgeloos onderweg kan zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ANWB Zakelijk je kan bieden? En hoe je jouw klanten en berijders zorgeloos onderweg kunt laten gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Producten en diensten voor jou

Pechhulpverlening 

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening 

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.

Meer over onze dienstverlening voor de Grootzakelijke markt

Elektrisch rijden 

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen en lege accu’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen. 

Samen innoveren 

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen.

Connected services 

Naast de traditionele hulpverlening speciaal voor autofabrikanten en importeurs bieden we ook oplossingen voor connected services als eCall, bCall en iCall.