Nieuwsoverzicht

Zoeken

114 nieuwsberichten

 1. Meer mobiliteit met minder zorgen

  21 oktober 2019

  Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij specifieke behoeften van henzelf of hun medewerkers. ANWB Zakelijk speelt hierop in met de Mobiliteitskaart.

 2. innovatie-hoog-op-agenda

  7 oktober 2019

  De ANWB heeft onder de naam Futureproof een innovatieprogramma ontwikkeld waarmee voortdurend wordt ingespeeld op de dynamische mobiliteitsmarkt.

 3. Finale podcast: Welk bedrijf is de beste spitsbreker?

  16 september 2019

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. In deze laatste podcast staat de verkiezing 'Welk bedrijf is de beste spitsbrekers?' centraal en zijn de vijf finalisten te gast.

 4. files-buitenland

  15 augustus 2019

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. Wat is er nodig om ons file probleem op te lossen? In deze aflevering wordt ingezoomd op de leaserijder.

 5. big-data

  12 augustus 2019

  Ontwikkelingen op het gebied van data en digitalisering gaan momenteel razendsnel. Belangrijk is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De ANWB loopt voorop met Big Data toepassingen om te innoveren op pechhulp.

 6. verantwoord-omgaan-met-data-is-serious-business-geworden

  5 augustus 2019

  Data wordt steeds belangrijker. ANWB Zakelijk heeft de aandacht voor privacy geborgd in elke fase van de customer journey.

 7. patent-op-pech-voorspellen-van-grote-waarde-voor-fleet-management

  30 juli 2019

  Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling ontving  de ANWB eind april patent op een algoritme dat naderende accupech signaleert. Hiermee is accupech voorspellen een product geworden.

 8. Leaserijder uit de spits?

  15 juli 2019

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. Wat is er nodig om ons file probleem op te lossen? In deze aflevering wordt ingezoomd op de leaserijder.

 9. Lean werken

  15 juli 2019

  Op de Alarmcentrale van de ANWB zijn ze er het afgelopen jaar mee begonnen: Lean werken. In korte tijd leverde het meer dan 300 verbeterideeën op.

 10. Nieuw: ANWB Mobiliteitskaart voor MKB en ZZP'ers

  1 juli 2019

  De zakelijke ANWB Mobiliteitskaart heeft het allemaal in zich: tanken, parkeren, OV, Greenwheels, EV-laden en nog meer. De mobiliteitstransitie is in volle gang en we spelen, vanuit de Zakelijke Markt, met de kaart in op een aantoonbare klantbehoefte.