Nieuwsoverzicht

Zoeken

91 nieuwsberichten

 1. Rekening rijden een must bij elektrisch rijden

  15 februari 2019

  Het kabinet wil er nog niet aan, maar verder is zo’n beetje iedereen het er wel over eens: een vorm van rekeningrijden gaat er komen.

 2. Automotive Innovation Award 2019

  12 februari 2019

  ANWB is partner van de Automotive Innovation Award dat elke twee jaar wordt georganiseerd. Er zijn drie winnaars bekend gemaakt. Elk één in de drie categorieën: Technology, Services en Challenging Concepts.

 3. De ontwikkelingen in pechhulpverlening

  29 januari 2019

  Traditionele pechhulpverlening draaide tot op heden om het repareren van auto’s langs de kant van de weg. Deze vorm van hulpverlening was altijd reactief, maar dit begint te veranderen in proactieve ondersteuning door de Connected Car-technologie.

 4. Het Europese netwerk van ANWB Zakelijk

  24 januari 2019

  Als After Sales Manager wil je je berijders niet alleen in Nederland, maar ook over de grens ontzorgen. ANWB Zakelijk heeft een Europees netwerk met voordelen dat je hierbij kan helpen.

 5. Podcast 3 Spitsbrekers: impact maken met mobiliteitsbeleid

  22 januari 2019

  'Om tot een succesvol mobiliteitsbeleid te komen, zul je moeten polderen', zegt jurylid Jos Hollestelle, mobiliteitscoach bij Breikers. Bij bedrijven die dit goed voor elkaar hebben, zitten de OR en directie meestal op één lijn. 'Dat is vaak een voorwaarde om impact te realiseren.'

 6. Podcast 2 Spitsbrekers: files verminderen start bij jezelf

  19 december 2018

  Files terugdringen, het is iets wat we allemaal graag willen. En wist je dat jij daar zelf invloed op hebt? Laten we vooropstellen dat files nooit helemaal zullen verdwijnen, maar je kan je eigen file wel oplossen.

 7. Zorgeloos en veilig rijden in de winter

  19 december 2018

  De dagen worden korter en de winter staat voor de deur. De Reiswijzer geeft je bruikbare adviezen, tips en handige producten voor autorijden in de winter.

 8. Personenhulpverlening in het buitenland

  18 december 2018

  Op vakantie gaan in het buitenland is een stuk minder leuk als je met pech langs de weg komt te staan. Gelukkig kan reizend Nederland in zulke gevallen altijd vertrouwen op de ANWB Alarmcentrale

 9. Hulpverlening bij een pechgeval: ‘Volvo vertelt over de samenwerking met ANWB Zakelijk’

  11 december 2018

  In de strategie van Volvo staat de mens meer dan ooit centraal. Volvo laat hiermee zien dat zij haar klanten goed begrijpt en een ervaring willen geven die op hen is afgestemd. In deze strategie heeft Volvo een waardige partner gevonden aan ANWB Zakelijk en is er inmiddels een samenwerking van 16 jaar opgebouwd.

 10. Bij pech met de elektrische auto in 5 stappen weer op weg

  07 december 2018

  De voordelen voor leasemaatschappijen, autofabrikanten én hun berijders. Bij pech wil een berijder zo snel mogelijk weer op weg, het liefst in zijn eigen auto. Voor een berijder mag het geen verschil maken of hij elektrisch rijdt of niet.