Nieuwsoverzicht

Zoeken

106 nieuwsberichten

 1. Populairste elektrische bedrijfswagens in Nederland

  6 april 2020

  Wat zijn de voordelen van de elektrische voertuigen? En wat zijn de meest verkochte elektrische bedrijfswagens in Nederland op dit moment?

 2. Pechhulp voor MKB Nederland

  1 april 2020

  Het afgelopen jaar rukte de Wegenwacht binnen Nederland bijna 29 duizend keer uit voor MKB’ers en ZZP’ers.

 3. Podcast: Mobility as a Service

  2 maart 2020

  De overheid gaf vorig jaar groen licht voor zeven MaaS-pilots. Verschillende bedrijven en instellingen werken momenteel aan de introductie van een mobiliteitsconcept.

 4. Podcast: BNR Spitsbrekers op Schiphol

  2 maart 2020

  Met de auto, fiets of het openbaar vervoer naar Schiphol? Het kan allemaal. Het vliegveld is uitgegroeid tot een belangrijk knooppunt, waar verschillende vervoersstromen bij elkaar komen. Maar hoe blijft Schiphol goed bereikbaar?

 5. Partnership als basis voor innovatie

  17 februari 2020

  KPN en de ANWB hebben elkaar gevonden op het vlak van innovatie. Wat ooit begon als een algemene verkenning is in de loop der tijd uitgegroeid in een hechte samenwerking.  

 6. Zorgeloos en veilig rijden in de winter | ANWB Zakelijk

  11 februari 2020

  De winter komt er weer aan en dat betekent dat de omstandigheden voor je auto door lage temperaturen, gladheid en sneeuw een stuk zwaarder zijn.

 7. Zorgeloos en veilig rijden in de winter | ANWB Zakelijk

  10 februari 2020

  De winter komt er weer aan en dat betekent dat de omstandigheden voor je auto door lage temperaturen, gladheid en sneeuw een stuk zwaarder zijn.

 8. Automatische noodmelding mogelijk

  3 februari 2020

  Met de connected technologie zijn voertuigen verbonden met het internet. Een van de nieuwste innovaties heet First Notification of Loss (FNOL). 

 9. ANWB ontwikkelt apps in eigen beheer

  27 januari 2020

  Na de wildgroei die de ontwikkeling van apps aanvankelijk kenmerkte, is nu een nieuwe fase aangebroken. Niet langer méér, maar beter. Gerichter. De ANWB heeft die slag al gemaakt.

 10. Technisch Expertisecentrum speelt in op toekomst

  13 januari 2020

  Hoe houd je die kennis op peil, voor nu én de toekomst? De ANWB heeft hiervoor een Technisch Expertisecentrum waar voortdurend wordt gewerkt aan het ontwikkelen van relevante inzichten en het delen van kennis.