Nieuwsoverzicht

Zoeken

93 nieuwsberichten

 1. De ANWB bezoekt ‘ITIC’ in Athene

  1 december 2022

  In oktober van dit jaar vond, na 2 jaar afwezigheid, het belangrijke netwerkevent ITIC plaats. ITIC vond dit jaar plaats in Athene. Ook de ANWB was hier aanwezig.

 2. Extra inspanningen voor liggend vervoer en heropname

  1 december 2022

  ANWB Alarmcentrale merkt direct de gevolgen van personeelstekort in de zorg en op Schiphol.

 3. Inkoopkracht maakt macht

  1 december 2022

  De belangrijkste taak van onze Personenhulpverlening is het bieden van goede zorg voor patiënten die verblijven in het buitenland. De ANWB scherpe prijsafspraken met zorgverleners over de gehele wereld.

 4. Verplichte CO2 registratie voor werkgevers

  10 november 2022

  Werkgevers met meer dan 100 werknemers moeten vanaf 2023 de CO2-uitstoot van de reizen van hun personeel gaan registreren.

 5. Afleiding onderweg? Doe het slim, doe het kort

  20 oktober 2022

  Verkeersveiligheid is een belangrijk thema voor Volvo. Daarom ondersteunt Volvo Car Nederland de MONO-zakelijk campagne van de ANWB, waarmee we aandacht vragen voor het belang van rijden zonder afleiding.

 6. Rij telefoonvrij, rij veilig, rij MONO

  13 september 2022

  De leasedivisie van Van Mossel werkt samen met de ANWB mee aan een MONO-campagne. We spraken Kirsten de Vos, Marketing Manager binnen het bedrijf.

 7. Aantal cases ANWB Alarmcentrale in hoogseizoen licht gedaald

  2 september 2022

  | Het hoogseizoen is voor de ANWB Alarmcentrale net achter de rug. Ondanks de drukte was de sfeer volgens Marco Gonzales, operationeel manager van de Alarmcentrale, opperbest. De drukte was dit jaar ten opzichte van 2021 enorm toegenomen. Maar de Alarmcentrale vergelijkt dit jaar liever met 2019, vanwege afwijkende cijfers in 2021 en 2020 door Covid. En dan zijn de cijfers juist licht gedaald. 

 8. Besparen op zorgkosten in het buitenland

  15 augustus 2022

  Ziekenhuisfacturen vanuit het buitenland vallen soms hoog uit. Teams binnen de ANWB werken dagelijks aan het realiseren van kostenbesparingen.

 9. Digitale statusupdate brengt rust bij pechgevallen

  28 juli 2022

  ANWB biedt bij pechgevallen in Frankrijk haar leden de Digitale Statusupdate. Doel is hen informatie te geven over de stappen van hun melding.

 10. Reiswijzer 2022

  5 juli 2022

  Dit jaar staat er weer een drukke zomer voor de deur met veel reizigers en drukke wegen. Met deze reiswijzer willen wij jou daar bij helpen.