Nieuwsoverzicht

Zoeken

99 nieuwsberichten

 1. Podcast: kortere files vragen gedragsverandering

  15 april 2019

  Gedragsverandering is de route naar de oplossing.'Wij proberen mensen uit de auto te krijgen. En als je dan een auto stil voor de deur hebt staan, dan kan het zelfs economisch handig zijn om iemand anders met die auto te laten rijden.'

 2. Logicx: de klant, efficiency en transparantie

  15 april 2019

  Vervangend vervoer is voor zakelijk rijders een hygiënefactor. Het inlossen van deze servicebelofte is een uitdagende klus, die ANWB Zakelijk in samenwerking met Logicx met succes oppakt.

 3. Stilstaan is geen optie

  11 april 2019

  MKB-bedrijven en ZZP’ers zijn veel onderweg en stilstaan is voor hen eigenlijk geen optie. Mocht er echter toch iets gebeuren,  dan is er gelukkig pechhulp van Wegenwacht voor de Zaak. Nu met 25,- korting!

 4. ANWB wordt slimmere dienstverlener

  08 april 2019

  De connected-technologie zet de wereld van de mobiliteit op z’n kop. Of je nu je onderweg bent, een verzekering wilt afsluiten, onderhoud of pechhulp nodig hebt, deze technologie maakt het helder én makkelijk te regelen. 

 5. ANWB Nationale Tanktest

  01 april 2019

  In januari 2019 verscheen in de Kampioen een artikel over de Nationale Tanktest van de ANWB. De vraag is: hoe kun je maximaal besparen op brandstof?

 6. Vervoersdebat in Nederland is vastgelopen

  18 maart 2019

  Het debat over mobiliteit is enorm gepolitiseerd en daardoor ook behoorlijk vastgelopen. Dat zegt voormalig minister van Verkeer en Waterstaat Tineke Netelenbos in de vijfde Spitsbrekerspodcast

 7. Proactieve mobility service steeds internationaler

  04 maart 2019

  ARC Europe werd in 1991 werd opgericht. 8 nationaal opererende automobielclubs – waaronder de ANWB – verenigden zich om in te kunnen schrijven op Europese pechhulptenders. Nu, iets meer dan vijfentwintig jaar later, bewijst het partnership nog steeds van onschatbare waarde te zijn.

 8. Ford & ARC Europe Group intensiveren samenwerking

  25 februari 2019

  ARC Europe, waar de ANWB deel van uit maakt, wordt vanaf 2019 de Roadside Assistance-aanbieder voor Ford in 20 de zogenaamde ‘Euro 20 markets’ en behoudt de samenwerking in Turkije en 16 ‘European Direct Markets’.

 9. Rekening rijden een must bij elektrisch rijden

  15 februari 2019

  Het kabinet wil er nog niet aan, maar verder is zo’n beetje iedereen het er wel over eens: een vorm van rekeningrijden gaat er komen.

 10. Automotive Innovation Award 2019

  12 februari 2019

  ANWB is partner van de Automotive Innovation Award dat elke twee jaar wordt georganiseerd. Er zijn drie winnaars bekend gemaakt. Elk één in de drie categorieën: Technology, Services en Challenging Concepts.