Nieuwsoverzicht

Zoeken

104 nieuwsberichten

 1. Podcast: Deltaplan Mobiliteit onder de loep

  17 juni 2019

  In de Spitsbrekers-podcast aandacht voor het recent gepresenteerde Deltaplan Mobiliteit. Te gast is onze hoofddirecteur Frits van Bruggen, voorzitter van de Mobiliteitsalliantie. Hij gaat in gesprek met Carlo van de Weijer, mobiliteitsexpert jurylid van Spitsbrekers.

 2. Zonder zorgen op vakantie

  12 juni 2019

  Vakantie. Altijd iets om naar uit te kijken. Bij de ANWB begrijpen we dat je wel wat hulp kunt gebruiken om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. De ANWB helpt je met informatie, tips én een Europa dekking.

 3. “Voertuighulpverlening wordt steeds digitaler”

  23 mei 2019

  Kwam de ANWB Wegenwacht vroeger pas in actie bij een pechgeval, in de nabije toekomst kunnen door het analyseren van data uit auto’s op voorhand waarschijnlijk veel pechgevallen worden voorkomen. Dit stelt wel nieuwe eisen aan het backoffice.

 4. Podcast: Standby-dienst bergers blijkt succesvol tegen files

  15 mei 2019

  Op de Nederlandse snelwegen zijn twintig standby-diensten voor bergingsdiensten geopend. Dit heeft nu al een duidelijk effect op de lengte van de files.

 5. Vlieg over files heen

  26 april 2019

  Een inspirerende podcast met als belangrijkste vraag “Met welke innovatieve ideeën  kunnen we de files in Nederland oplossen? ”

 6. Podcast: kortere files vragen gedragsverandering

  15 april 2019

  Gedragsverandering is de route naar de oplossing.'Wij proberen mensen uit de auto te krijgen. En als je dan een auto stil voor de deur hebt staan, dan kan het zelfs economisch handig zijn om iemand anders met die auto te laten rijden.'

 7. Logicx: de klant, efficiency en transparantie

  15 april 2019

  Vervangend vervoer is voor zakelijk rijders een hygiënefactor. Het inlossen van deze servicebelofte is een uitdagende klus, die ANWB Zakelijk in samenwerking met Logicx met succes oppakt.

 8. Stilstaan is geen optie

  11 april 2019

  MKB-bedrijven en ZZP’ers zijn veel onderweg en stilstaan is voor hen eigenlijk geen optie. Mocht er echter toch iets gebeuren,  dan is er gelukkig pechhulp van Wegenwacht voor de Zaak. Nu met 25,- korting!

 9. ANWB wordt slimmere dienstverlener

  08 april 2019

  De connected-technologie zet de wereld van de mobiliteit op z’n kop. Of je nu je onderweg bent, een verzekering wilt afsluiten, onderhoud of pechhulp nodig hebt, deze technologie maakt het helder én makkelijk te regelen. 

 10. ANWB Nationale Tanktest

  01 april 2019

  In januari 2019 verscheen in de Kampioen een artikel over de Nationale Tanktest van de ANWB. De vraag is: hoe kun je maximaal besparen op brandstof?