Nieuwsoverzicht

Zoeken

95 nieuwsberichten

 1. Viola Boomman - Personenhulpverlening

  24 maart 2023

  Sinds november 2022 is Viola Boomman Operationeel Manager Personenhulpverlening bij de ANWB Alarmcentrale. We spraken Viola over haar nieuwe functie en waar ze op dit moment aan werkt.

 2. Zakelijk Elektrisch Rijden Monitor: doe jij mee?

  1 maart 2023

  Ben jij een ZZP’er, ondernemer of verantwoordelijk voor het wagenpark van een midden- of kleinbedrijf? Wij zijn benieuwd hoe jij aankijkt tegen zakelijk elektrisch rijden.

 3. Mobiliteitskaart ondersteunt bij nieuwe regelgeving CO2-reductie

  9 februari 2023

  Sinds 1 januari 2022 is er een nieuwe regeling voor bedrijven voor reiskostenvergoeding. Werkgevers kunnen geen vaste reiskostenvergoeding meer uitkeren.

 4. De ANWB bezoekt ‘ITIC’ in Athene

  1 december 2022

  In oktober van dit jaar vond, na 2 jaar afwezigheid, het belangrijke netwerkevent ITIC plaats. ITIC vond dit jaar plaats in Athene. Ook de ANWB was hier aanwezig.

 5. Extra inspanningen voor liggend vervoer en heropname

  1 december 2022

  ANWB Alarmcentrale merkt direct de gevolgen van personeelstekort in de zorg en op Schiphol.

 6. Inkoopkracht maakt macht

  1 december 2022

  De belangrijkste taak van onze Personenhulpverlening is het bieden van goede zorg voor patiënten die verblijven in het buitenland. De ANWB scherpe prijsafspraken met zorgverleners over de gehele wereld.

 7. Verplichte CO2 registratie voor werkgevers

  10 november 2022

  Werkgevers met meer dan 100 werknemers moeten vanaf 2023 de CO2-uitstoot van de reizen van hun personeel gaan registreren.

 8. Afleiding onderweg? Doe het slim, doe het kort

  20 oktober 2022

  Verkeersveiligheid is een belangrijk thema voor Volvo. Daarom ondersteunt Volvo Car Nederland de MONO-zakelijk campagne van de ANWB, waarmee we aandacht vragen voor het belang van rijden zonder afleiding.

 9. Rij telefoonvrij, rij veilig, rij MONO

  13 september 2022

  De leasedivisie van Van Mossel werkt samen met de ANWB mee aan een MONO-campagne. We spraken Kirsten de Vos, Marketing Manager binnen het bedrijf.

 10. Aantal cases ANWB Alarmcentrale in hoogseizoen licht gedaald

  2 september 2022

  | Het hoogseizoen is voor de ANWB Alarmcentrale net achter de rug. Ondanks de drukte was de sfeer volgens Marco Gonzales, operationeel manager van de Alarmcentrale, opperbest. De drukte was dit jaar ten opzichte van 2021 enorm toegenomen. Maar de Alarmcentrale vergelijkt dit jaar liever met 2019, vanwege afwijkende cijfers in 2021 en 2020 door Covid. En dan zijn de cijfers juist licht gedaald.