Nieuwsoverzicht

Zoeken

83 nieuwsberichten

 1. Hulpverlening bij een pechgeval: ‘Volvo vertelt over de samenwerking met ANWB Zakelijk’

  11 december 2018

  In de strategie van Volvo staat de mens meer dan ooit centraal. Volvo laat hiermee zien dat zij haar klanten goed begrijpt en een ervaring willen geven die op hen is afgestemd. In deze strategie heeft Volvo een waardige partner gevonden aan ANWB Zakelijk en is er inmiddels een samenwerking van 16 jaar opgebouwd.

 2. Bij pech met de elektrische auto in 5 stappen weer op weg

  07 december 2018

  De voordelen voor leasemaatschappijen, autofabrikanten én hun berijders. Bij pech wil een berijder zo snel mogelijk weer op weg, het liefst in zijn eigen auto. Voor een berijder mag het geen verschil maken of hij elektrisch rijdt of niet.

 3. Podcast Spitsbrekers: slimme oplossingen om files terug te dringen

  05 december 2018

  Spitsbrekers is een competitie waarin bedrijven ideeën inbrengen om de filedruk terug te dringen. Tot september 2019 wordt er iedere maand een nieuwe podcast van Spitsbrekers gelanceerd door BNR Nieuwsradio.

 4. Condens op je autoruit

  13 november 2018

  Condens op de autoruit kan een forse belemmering van het zicht betekenen. Hoe verhelp je het en wat als je vochtproblemen blijft houden.

 5. Nog snel profiteren van lage bijtelling wordt lastig

  13 november 2018

  Ondernemers hebben in theorie nog eventjes om een dure volelektrische zakenauto aan te schaffen met slechts 4 procent bijtelling over de gehele cataloguswaarde. Voorwaarde is echter dat de 1e tenaamstelling dit jaar is. Dat wordt lastig als er een lange levertermijn voor de auto is.

 6. Spitsbrekers gestart: ANWB Zakelijk en BNR-luisteraars gaan files te lijf

  27 september 2018

  ANWB Zakelijk en BNR nieuwsradio zijn vandaag gestart met Spitsbrekers. Een platform waarop zij samen met luisteraars en bedrijven zoeken naar concrete oplossingen voor het fileprobleem.

 7. Blijvend extra miljoenen nodig voor betere mobiliteit

  25 september 2018

  De vele miljoenen euro’s die in de Troonrede zijn aangekondigd voor onder meer extra asfalt zijn niet genoeg om de grote mobiliteitsproblemen aan te pakken. Volgens de ANWB is er blijvend fors meer geld nodig voor een robuuste en goed onderhouden infrastructuur.

 8. Spitsbrekers: luisteraars gaan files te lijf

  21 september 2018

  BNR Nieuwsradio gaat vanaf 27 september met zijn luisteraars en bedrijven een jaar lang zoeken naar concrete oplossingen voor het fileprobleem. ANWB Zakelijk werkt mee aan dit radioprogramma.

 9. Snel weer op weg bij de meest voorkomende pechgevallen

  20 september 2018

  Accu- en bandenproblemen zijn al jaren de meest voorkomende problemen waardoor een automobilist met pech langs de weg staat. ANWB Zakelijk helpt jou en je berijders onder andere bij deze meest voorkomende pechgevallen.

 10. ANWB Zakelijk, van traditionele pechhulp naar mobiliteitsdienstverlening

  20 september 2018

  In Nederland is pechhulp bijna zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. De ANWB is er van oudsher voor de particuliere berijder, maar sinds de jaren ‘90 is ANWB ook in de grootzakelijke markt actief met pechhulp.