Doen in de herfst

Herfst is een schitterend jaargetijde: de verkleuringen van de bomen, de geur van de herfst, het lage zonlicht... Ga het bos in of maak een prachtige fietstocht. Of ontdek je liever een andere stad? Hier vind je alle uitjes voor de herfst.

Heerlijk wandelen of fietsen in de herfst?

De mooiste fietsroutes in de herfst

De mooiste fietsroutes in de herfst

Fietsen door het bos is schitterend in dit jaargetijde: de verkleuringen van de bomen, de geur van de herfst, het lage zonlicht... Ontdek de állermooiste herfstroutes voor op de fiets. 

De mooiste wandelroutes in de herfst

De mooiste wandelroutes in de herfst

De bladeren kraken onder je wandelschoenen, kastanjes en eikels vallen uit de bomen en paddenstoelen schieten uit de grond. Ontdek de állermooiste herfstroutes te voet.

Ga lekker eropuit in de herfst

Uitjes in de herfst

Uitjes in de herfst

De herfst is nu toch echt begonnen. Wij selecteerden een aantal tips zodat jij je tijdens de herfst geen moment hoeft te vervelen.

Herfst: ga op stedentrip!

Herfst: ga op stedentrip!

De herfst is het ideale seizoen voor een stedentrip. En extra leuk: bij de ANWB heb je keuze uit maar liefst 20 steden! Van Parijs tot aan Barcelona, maar ook steden als Krakau en Athene!

Kies uit een van onze 20 steden

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de kinderen is altijd erg gezellig, maar waar gaan jullie naar toe? En voor welke leeftijd is de activiteit geschikt? Hier vind je een overzicht met uitjes voor elke leeftijd.

Tot € 30,- extra korting bij <br /> Landal GreenParks

Tot € 30,- extra korting bij
Landal GreenParks

Ontvang tot € 30,- extra korting, een gratis rugtas met fiets- en wandelroutes én wat lekkers.

Dagje stad

Dagje stad

Inspiratie nodig voor een stedentrip binnen Nederland? Wij maakten een selectie van een aantal steden die zeker een bezoekje waard zijn.

Maak zelf een fietsroute

Maak zelf een fietsroute

Stippel zelf je mooiste fietsroutes uit en bezoek meteen een mooi museum onderweg.