Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Westport, County Mayo, Ireland
Glengarriff ,Beara, Village, shop
Allihies Copper Mine Trail, Beara Way, Beara, Co. Cork
Ballysaggartmore Towers, Lismore
Castletown Bearhaven, Harbour, Boats
Healy Pass, Beara, Co. Cork
Culture Night Londonderry..Political walking tours of the famous bogside.

25-daagse rondreis Wales, Ierland, Schotland in hotels - Keltisch Kwartet

Reis is zelf aan te passen
Een belevenis! Van het inschepen met je eigen auto voor de nachtboot naar Engeland tot het ontdekken van de schoonheid van Noord- en Zuid-Wales. In Ierland ontdek je de Wild Atlantic Way van zuid naar noord en je snuift cultuur in Derry en ontdekt Noord-Ierland. Sluit af in het ongerepte Schotland.
  • enkele highlights: Snowdonia in Wales, Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Connemara, Kylemore Abbey, Londonderry en Schotse meren en kastelen
  • verblijf in speciaal geselecteerde charmehotels op de mooiste locaties
  • inclusief overtochten Rotterdam - Hull, Fishguard - Rosslare, Belfast - Cairnryan en Newcastle - IJmuiden

Jouw reis

De grootste schatten van Wales, Ierland, Noord-Ierland en Schotland zijn de most scenic routes! Je toert langs kusten waar je telkens weer versteld staat van de uitzichten en dorpjes onderweg. 

Bezoek natuurgebieden zoals The Burren, Glenveagh en Loch Lomond & The Trossachs National Park. ’s Avonds beland je in een gezellige pub en geniet van de traditionele Keltische muziek. 

De route leidt je langs kastelen als Caernarfon en Stirling en via de ruige Cliffs of Moher naar Malin Head. Je ontdekt mysterieuze lochs, imposante basaltpilaren en iconische filmlocaties.

Je verblijft in...
De reis start in het stijlvolle Dunoon Hotel in in Llandudno, de badplaats aan de noordkust van Wales. Vervolgens verblijf je in Elm Grove Country House in Tenby, de meest iconische badplaats in Wales. 

In Ierland overnacht je in Waterford, in het Dooley's hotel. Vervolgens ga je naar Kenmare Bay aan de Ierse zuidwestkust. Daarna rijd je door naar Armada Hotel in de plaats Spanish Point waarna je in het Clifden Station House verblijft. 

In Noord-Ierland vertoef je een paar dagen in het centraal gelegen City Hotel Derry. 

Van Londonderry Arms Hotel in het pittoreske havendorpje Carnlough in Noord-Ierland reis je verder naar het Winnock Hotel in Schotland waarna je naar Craighmor Lodge & Courtyard gaat en afsluit in Dryburgh Abbey.

Je verblijft in bovengenoemde hotels op basis van logies en ontbijt. In het Dunoon Hotel geniet je daarnaast van een driegangendiner. 

Alternatieve hotels
• Indien het Dunoon Hotel in Llandudno niet beschikbaar is, wordt The Mulberry Inn in Llangollen voor je geboekt. Llangollen ligt circa 55 mijl oostelijker dan Llandudno.
• Indien Dooley's Hotel in Waterford niet beschikbaar is, wordt het Garryvoe Hotel in Garryvoe voor je geboekt. Garryvoe ligt circa 100 km westelijker dan Waterford.
• Indien het Kenmare Bay Hotel in Kenmare niet beschikbaar is, wordt The Ashe Hotel in Tralee voor je geboekt. Tralee ligt circa 75 km noordelijker dan Kenmare.
• Indien het Armada Hotel in Spanish Point niet beschikbaar is, wordt het Falls Hotel in Ennistymon voor je geboekt. Ennistymon ligt circa 18 km noordelijker dan Spanish Point.
• Indien het Winnock Hotel in Drymen niet beschikbaar is, wordt The Golden Lion Hotel in Stirling voor je geboekt. Stirling ligt circa 37 km oostelijker dan Drymen.

Je ziet of dit van toepassing is bij het samenstellen van jouw reis.

Verlengen
Je voegt tijdens het boeken gemakkelijk extra nachten toe bij elk verblijf. 

Bijzondere ervaringen
• verblijf in heerlijke hotels op leuke plekken
• een rit met de stoomtrein in Snowdonia in Wales
• Ring of Kerry, Causeway Coastal Route, A82, en meer: schitterende autoroutes
• dineren in een pub, waar vaak live traditionele Ierse muziek gespeeld wordt
• Slieve League, 600 m hoge kliffen die uit zee oprijzen
•  Ring of Beara, de minder bekende maar o zo mooie kustroute op het schiereiland onder de Ring of Kerry
•  Causeway Coast, overal willen stoppen om foto’s te maken
•  Loch Lomond, volg de sporen van de Schotse volksheld Rob Roy