Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een land vol spektakel

Verrassende landschappen, gemoedelijke steden, Nieuw-Zeeland heeft het allemaal.

Bekijk reizen 

Om nooit te vergeten: een groepsreis naar Nieuw-Zeeland

Een groepsreis naar Nieuw-Zeeland is een reis om nooit meer te vergeten. In dit relaxte land met zijn gastvrije inwoners geniet je van imposante bergen, gletsjers en regenwouden en heerlijke baaien en stranden. Actieve vulkanen en enorme kratermeren, de Haka-dans van de Maori: het is een land vol spektakel. Tijdens een rondreis over het Noorder- en Zuidereiland doe je een variëteit aan ervaringen op. Verrassende landschappen, gemoedelijke steden, Nieuw-Zeeland heeft het allemaal.

Tips en informatie voor jouw groepsreis in Nieuw-Zeeland

De mooiste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeeland, de wereld in het klein: van majestueuze fjorden tot subtropische regenwouden. Van Europees beïnvloede steden tot vulkanische maanlandschappen.
De mooiste natuur van Nieuw-Zeeland 
De spectaculaire natuur van Nieuw-Zeeland, nergens heb je zo veel verschillen in klimaat en landschap. Van tropische stranden en regenwouden tot besneeuwde bergtoppen en gletsjers.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Bewonder een immens kratermeer en een bijzonder natuurpark

Het immense Taupomeer in het hart van het Noordereiland is lang geleden gevormd door een gigantische vulkanische explosie. In en rond de stad Taupo onderneem je tal van avontuurlijke activiteiten zoals raften of jetboating. Vaar je naar Mine Bay, dan bewonder je enkele prachtige rotsgravures die door de Maori zijn aangebracht. Aan de zuidkant van het meer ligt nationaal park Tongariro, een van de mooiste parken van het land. Door de actieve vulkanen Tongariro, Ruapehu en Ngauruhoe vind je hier een bijzondere natuur met natuurlijke warmwaterbronnen en kokende kraters, maar ook steppes, bergen en bossen. Het park diende ook als toneel voor Mount Doom in The Lord of the Rings.

Ontdek de hoge toppen van het land en een spectaculaire gletsjerwereld

Het bergmassief van de Nieuw-Zeelandse Alpen op het Zuidereiland vormt in alle opzichten een hoogtepunt tijdens je groepsreis naar Nieuw-Zeeland. De iconische 3724 meter hoge Mount Cook is adembenemend mooi tegen het intens blauwe water van Lake Pukaki. In het nationale park Mount Aspiring maak je een prachtige wandeling door een nauw bergdal richting Mount Rob Roy. Onderweg kom je immense watervallen tegen en je eindigt je klim in een spectaculaire gletsjerwereld.

Bezoek een hippe en kleurrijke stad vol prachtige parken

De hippe en kleurrijke stad Christchurch is de grootste stad van het Zuidereiland en staat bekend om haar neogotische bouwstijl en prachtige parken en plantsoenen. Het wordt ook wel de Engelse stad genoemd. In de Christchurch Botanic Gardens wandel je heerlijk tussen de inheemse en exotische planten. Het is bijna een museum, en ieder seizoen zie je weer een nieuwe collectie aan geurige fauna opbloeien. Daarnaast is Christchurch de stad van de streetart. Overal waar je komt, zie je prachtige kunstwerken op straat.