Autovakantie Engeland

Een autovakantie naar Engeland is helemaal zo gek nog niet. Engeland is qua afstand vanaf Nederland goed te doen en met een eigen auto kun je op je eigen tempo meerdere plekken bezichtigen.

Wat te doen tijdens een autovakantie naar Engeland

Engeland is een land wat je, zeker als je in Nederland woont, een keer moet hebben gezien. Engeland kent veel groen en staat bekend om haar natuurschoon. Denk aan groene heuvels die overgaan in steile kliffen aan de zuidkust. Als je besluit op reis te gaan naar Engeland dan is één ding zeker, je zult je nooit vervelen. Engeland loopt namelijk over van bezienswaardigheden, interessante steden en natuurschoon.

Als je naar Engeland afreist, is Londen vaak onderdeel van de reis. Hier zijn vele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Denk aan de Palace of Westminster en de Big Ben. Als je van winkelen houdt dan is Oxford street in Londen een bekende winkelstraat waar winkelfanaten rondslenteren. Ook kun je een ritje maken in de London Eye, dit enorme reuzenrad aan de zuidelijke oever van de Theems bied je een spectaculair uitzicht over Londen.

Naast Londen kent Engeland nog veel ander moois. Vergeet bijvoorbeeld niet te stoppen bij de stad Bath, dit is een werelderfgoedstad van UNESCO met Georgische architectuur. Als je spiritueel bent aangelegd dan is Engeland, land van druïden, legenden en mysteriën, the place to be. Vergeet Stonehenge niet.

Aanbiedingen autovakanties in Engeland

Ben je geïnspireerd om in de auto te stappen naar Engeland? Boek je reis dan bij een van onze reisdochters. Pharos Reizen, reisorganisatie van de ANWB, biedt de mogelijkheid om een autovakantie naar Engeland zo samen te stellen dat die precies voldoet aan jouw idealen.

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Maar als het dan toch gebeurt, kun je beter goed voorbereid zijn. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service