Naar artikel

Groepsreis China: van de bruisende stad Beijing tot de Chinese Muur

Als een van de grootste landen ter wereld is het geen verrassing dat je tijdens een groepsreis door China vele hoogtepunten tegenkomt. China is dan ook een land van uitersten en zal je continue blijven verrassen. Wandel in Beijing door de Verboden Stad en over het Plein van de Hemelse Vrede, verken de hutongs, bewonder het imposante Terracottaleger of beklim de Chinese Muur. Tijdens een groepsreis overnacht je in comfortabele drie- en viersterrenhotels. Bovendien is er altijd een deskundige Nederlandssprekende reisleider aanwezig.

Op zoek naar wat anders?

Alles voor je vakantie naar China 
We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar China.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 ANWB Hulp en 5% Korting voor leden

Vanaf8,35per maand
Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

De bruisende stad Beijing bij de Chinese Muur

Als cultuurliefhebber is een bezoek aan Beijing, de hoofdstad van China, een must. Wandel over het Plein van de Hemelse Vrede, waar je vele Chinese toeristen een foto ziet nemen onder het wakend oog van Mao. Vanaf het grootste openbare plein wereldwijd geniet je van een schitterend uitzicht op de toegangspoort van de Verboden Stad. Voor winkels, goede restaurants en galeries met antiek bezoek je de straten Liulichang en Dazhalan. Een specialiteit in de restaurants is de beroemde Peking eend. Beklim vervolgens de vlakbij gelegen Chinese Muur voor een kilometerslange wandeltocht met een fascinerend uitzicht.

De schitterende natuur van Yunnan

Natuurliefhebbers genieten tijdens een groepsreis door China in de provincie Yunnan. In deze streek liggen de grootste rivieren van China, de Yangtze en de Gele Rivier. Maak een cruise op de Yangtze en spot onderweg krokodillen en rivierdolfijnen. Wandel langs de Blue Moon Valley en Haba Snow Mountain voor schitterende panorama's over helderblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en kalkterrassen. Voor een actieve wandeltocht maak je een meerdaagse trip door de Tijgersprongkloof. Dit beschermde natuurgebied, dat op de Unesco-werelderfgoedlijst staat, beschikt over de krachtig stromende rivier Golden Sands en steile berghellingen.